Şimdi Ara

Mavi ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarımı alalı 1 aya yakın oldu. aldıktan birsüre sonra takılmalar başladı oyunlarda normalin yüzde 50 sinde bir performans gördüm bir driverı eksik kalmış onu yükledim. yaklasık 1 hafta sonra oyunlarda bazen mavi ekran görmeye ve pc res atmaya başladı . Öncelikle driverımı güncelledim [ ekran kartı driverı ] ardından , olmadı pcye format attım ama bu ekranlar kesilmedi ama performans yüzde 100 şekilde hiç bir sorun yok bazen 1 saat içidne bazen 3 saate falan mavi ekran görüyorum. Ramdendir deyip stability test yaptım ama bir hata bulamadı . Ardından sıcaklıktır dedim sıcaklığına baktım everest adlı programla normal değerlerde hatta altında bir sıcaklık gördüm . ve hala mavi ekran ve res atıyo bilgisayar .

Sizce neden olabilir ? teşekkürler
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Biostan default settings i dene.
  • yazmayı unutmuşum onuda denedim
    yokmu daha yardım eden cok acilde :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xside93 -- 14 Ağustos 2008; 18:34:57 >
  • Herşey düzgün görünüyorsa belki de donanımların çakışmasındandır.
    Bende ASRock K8NF6G-VSTA anakarta 8600gt aldım 1 ay sorunsuz kullandım sonra mavi ekran başladı.

Sistem bileşenlerini yazabilirmisin??
  • tabi yazayım

Ocz 2gb kit
    Palit 8800 gt
    Asus P5QL-E anakart
    intel core 2 duo E7200
  • Registry Mechanic,Advanced Windowscare

Bu iki programı indirip kayıt gider vs tarartın.

Birde ototmatik yeniden başlatmayı kapatıp mavi ekran verdiğinde ordaki yazılanları buraya yazabilirmisiniz???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.