Şimdi Ara

Mavi Ekran ve Reset :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar pc yi alalı 1 yıl olmuyor daha ve böyle bir hatayla karşı karşıya kaldım.
    Sistem Özelliklerim:
    AMD FX-4100 Quad-Core işlemci 3.60 Ghz
    Gskill 4x2 8GB Ram
    Ati HD4800 1Gb Ekran kartı
    işletim sistemim:win7 ultimate 64bit

Daha önceden tabiri caizse canavar gibi oynadığım Combat Arms oyununu açtığımda tam oyuna girerken pc donuyor ve mavi ekran geliyor.Hatta resmini çektim

Ardından Pc kendini resetliyor. Varmıdır bir çıkar yolu ? Görüşlerinizi Bekliyorum.

• flood yapmak istemiyorum fakat acil bi sorun arkadaşlar :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: MatSiyah

flood yapmak istemiyorum fakat acil bi sorun arkadaşlar :(
    lütfen yokmu bilen ya
  • quote:

lütfen yokmu bilen ya

Alıntıları Göster
    hocam şuan aynısı bendede oluyo hdd de sorun var işlemci sıcaklığında yüksek olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekocanlar_21

hocam şuan aynısı bendede oluyo hdd de sorun var işlemci sıcaklığında yüksek olabilir

Alıntıları Göster
    hocam hdd de ne gibi bir sorun olabilir :S işlemci sıcaklığınıda speed fan core temp gibi programlarla ölçüyorum normal düzeyde :S
  • quote:

hocam hdd de ne gibi bir sorun olabilir :S işlemci sıcaklığınıda speed fan core temp gibi programlarla ölçüyorum normal düzeyde :S

Alıntıları Göster
    yokmu bilen
  • Ramciler , hdd ciler gelmiş yine

Herneyse hata kodunu google da arat. Mobilim göremiyorum kodu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

Ramciler , hdd ciler gelmiş yine

Herneyse hata kodunu google da arat. Mobilim göremiyorum kodu
    0x00000101 kod. google da taratıyorum genellikle yabancı siteler çıkıyor anlamıyorum :D
  • Overclock yaptınız mı ?

quote:

a clock interrupt was not received on a secondary processor within the allocated time

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The MasteR -- 14 Aralık 2012; 18:52:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

Overclock yaptınız mı ?

quote:

a clock interrupt was not received on a secondary processor within the allocated time

hayır overclock yapmadım.
  • quote:

http://www.google.com.tr/gwt/x?gl=TR&hl=tr-TR&u=http://support.microsoft.com/kb/975530/tr&q=0x00000101+hata+kodu&sa=X&ei=HljLUI7pHIjwsgaS14CABg&ved=0CBgQFjAA

google translate de kullanabilirsiniz :)

acı ama gerçek hiç bişey anlamadım

• quote:

quote:

http://www.google.com.tr/gwt/x?gl=TR&hl=tr-TR&u=http://support.microsoft.com/kb/975530/tr&q=0x00000101+hata+kodu&sa=X&ei=HljLUI7pHIjwsgaS14CABg&ved=0CBgQFjAA

google translate de kullanabilirsiniz :)

acı ama gerçek hiç bişey anlamadım

Alıntıları Göster
    hocam format atın olmadı ram değiştirin (combat arms kaç level )

• quote:

Orijinalden alıntı: Litendria

hocam format atın olmadı ram değiştirin (combat arms kaç level )

Alıntıları Göster
    hocam format attım :D ram değiştiremem ramleri tek tek deniyorum yani çiftli takmıyorum yine aynı sonuç. ramler yeni ya 8-9 aylık ram :D combat arms 2LT5 hocam eziğiz daha :D
  • quote:

hocam format attım :D ram değiştiremem ramleri tek tek deniyorum yani çiftli takmıyorum yine aynı sonuç. ramler yeni ya 8-9 aylık ram :D combat arms 2LT5 hocam eziğiz daha :D

Alıntıları Göster
    yokmu bilgisi olan arkadaşlar üstadlar
  • quote:

yokmu bilgisi olan arkadaşlar üstadlar

Alıntıları Göster
    kafayı yicem yav :S format attım güncel ekran kartı driver yükledim. kasayı temizledim. yok düzelmiyor. başka programlarda oyunlarda bunu yapmıyor.
  • quote:

kafayı yicem yav :S format attım güncel ekran kartı driver yükledim. kasayı temizledim. yok düzelmiyor. başka programlarda oyunlarda bunu yapmıyor.

Alıntıları Göster
    kolay gelsin butur sorunlarla karsılasıyoruz herzaman format atarsanız düzelir düzelmesse ramleri cıkartıp 5dk beklettin ve hdd ide ise bu tür sorunlar sık sık karsılasıyorruz

• quote:

Orijinalden alıntı: yesrip2

kolay gelsin butur sorunlarla karsılasıyoruz herzaman format atarsanız düzelir düzelmesse ramleri cıkartıp 5dk beklettin ve hdd ide ise bu tür sorunlar sık sık karsılasıyorruz

Alıntıları Göster
    ram ve hdd yi çıkarıp bekliyim diyosunuz yani. format attım. bikezdaha atmama gerek varmı?

• quote:

ram ve hdd yi çıkarıp bekliyim diyosunuz yani. format attım. bikezdaha atmama gerek varmı?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar hdd den kaynaklı hiçbirşey yok elimde olan bir başka hddyi taktım oyunu ona kurdum onun üzerinden girdim sonuç aynı. ramlerdende olmadığına kesin eminim 2 sinide ayrı ayrı denedim. yazılımsal bir problem büyük ihtimalle ama ney :S
  • quote:

arkadaşlar hdd den kaynaklı hiçbirşey yok elimde olan bir başka hddyi taktım oyunu ona kurdum onun üzerinden girdim sonuç aynı. ramlerdende olmadığına kesin eminim 2 sinide ayrı ayrı denedim. yazılımsal bir problem büyük ihtimalle ama ney :S

Alıntıları Göster
    İşlemciye giden voltaj yetersiz olduğundan dolayı bu hatayı veriyor. Başka iyi bir PSU ile deneyin. Düzelmesse BIOS atın..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.