Şimdi Ara

mavi ekran ve sonrasında acılmama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaslar aksılıkler basımı bırakmıyor bundan bır sure once laptobumda süreklı kapanma sorunu vardı forumda da yazmıstım sonuc olarak laprobun ekran kartı ve fanı degıstı bır dunya masraf cıktı

2 hafta oncekı bu tamırden sonra sımdı tam rahat ettım dıyecekken bugun kardesım ınternette gezıyorken mavı ekran vermıs laptop kapatmıs acmıs 10 dk sonra ekran donmus sonra bende bır bakıyım dedım aynen dedıgı gıbi 10 dakıka hıcbırsey yok sonra ekran dondu hıcbır eylem yapamayınca kapattım ama bırdaha acılmadı dugmesıne basıyorum ısıgı yanıyor ama ekran yanmıyor bırde dugmeye bır daha basınca sanıyesınde kapanıyor oyle kapanma suresı yok yani

simdi ne yapmam lazım yardım edın lutfen

• yardımcı olabılıcek yok mu en azından sorun ne kadar onemlı gozukuyor
  • Keşke hata kodunu alsaydın.Anakartla alakalı olabilir bu durum olabilir bir ışığı yanıyor ama ekran yanmıyor demişsiniz ekran kartı hataya sebebp olabilir ramlri kontrol ettiniz mi?
    Birde bu dengesiz kapamalar anakartta statik elektrik oluşturabilir bu durumda makine açılmaz fişi v pili çıkarın bilgisayarın güç düğmine biraz basılı tutun pil ve fişe ayrı ayrı deneyin açmayı ram ve hdd gibi sökülebilir elemanlarını söküp yeniden takın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.