Şimdi Ara

Mavi Ekrana Düşüp Duruyoruz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba Bu Hatayı Alıyorum Birkaç Gündür Sorunun Ne Olduğunu Anlayamadım Driver Güncellemedim Uzun Zamandır Programda Kurmadım Tek Yaptığım Oyun-İnternette Youtube Facebook Falan Bazen Hiç Mavi Ekran Yemiyorum Saatlerce Bazende Bir Yada İki Defa Oluyor Sonra Açıp Sorunsuz Kullanıyorum Anlamadım Gitti Bir Türlü Mavi Ekrana Düşüp Duruyoruz. Mavi Ekrana Düşüp Duruyoruz. Mavi Ekrana Düşüp Duruyoruz. Mavi Ekrana Düşüp Duruyoruz. 

• Hocam genelde yazılımsal bir yeni kurulum güncellemee sonrası gözüküyor

https://www.deskdecode.com/how-to-fix-stop-0x0000000a-irql_-not_-less_-than_-equal//?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

inceliyebilirsin aldığın hatanın çözümü

• YuRYTR kullanıcısına yanıt

Hocam Başlığı Açtıktan Sonra Baktım Sistem Geri Yükleme Yapayım Dedim 14 Ünde Windows Update Yapmış Geri Aldım Şimdilik Bir Sorun Yok Gibi Gözüküyor Yanıtladığın İçin Teşekkürler Bir Sorun Olursa Tekrar Yazar Ve Linke'de Bakarım

• Mavi Ekrana Düşüp Duruyoruz.

Update Kapalı Olduğu Halde Nasıl Güncelleme Yapabiliyor Bundan Şüphe Ediyorum Ancak Durduramıyorumda Bunu İptal Etmenin Daha Farklı Yolu Varmıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thror61 -- 17 Ekim 2020; 13:40:21 >
  • Ramleri Söktüm Bakım Yaptım Bilgisayara Mavi Ekran Daha Almıyorum Kaç Gündür Sorunum Çözüldü Sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thror61 -- 21 Ekim 2020; 16:13:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.