colins montlarını,parkelerini falan (yani cephanelikteki en pahalı silahını) hep çinde ürettiriyo,mavi de aynı şekilde.. iç kısımlarına bakaraz acı gerçeği öğrenebilirsiniz...
ayrıca colins te de görüyoz 90 lık kazakları
Çinde üretilmeyen mal kaldımı ? Aç bak bakalım Nike kullanıyorsan ayakkabının içinde Made in China yazmıyorda ne yazıyor ? En fazla başka bir asya ülkesidir
Neden bilmiyorum kotlarımı hep BigBlue'dan alıyorum kesimi hoşuma gidiyor.
hepsinin fiyatları birbirine yakın, hiç uğraşmayıp beğendiğimiz modeli almak en güzeli lekeyi bu mesajın dışında tutuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: mrhusnu
dostum aynı ürünü 2 ay sonra min%30 indirimle alabileceksin...
quote:
Orijinalden alıntı: AnotheRDie
quote:
Orijinalden alıntı: SadeceEmrehan
colins montlarını,parkelerini falan (yani cephanelikteki en pahalı silahını) hep çinde ürettiriyo,mavi de aynı şekilde.. iç kısımlarına bakaraz acı gerçeği öğrenebilirsiniz...
Çinde üretilmeyen mal kaldımı ? Aç bak bakalım Nike kullanıyorsan ayakkabının içinde Made in China yazmıyorda ne yazıyor ? En fazla başka bir asya ülkesidir
Casio da bile o şoku yaşadım..Cased in China ..
elsivayikiki ve kolezyon
Lekenin pantolonları çirkin ve ucuz olmasına rağmen bi türlü eskimez.4 yıl önce aldığım pantolon hala taş gibi duruyor.Rahat değil,çirkin ama yıpranmıyor.Collezione'den aldığım pantolonların en fazla 1 yıl ömrü var aşınıp gidiyor.
evet 2 ay bekleyeyim,70 lik şeyi 40 alırım herhal..
quote:
Orijinalden alıntı: AnotheRDie
quote:
Orijinalden alıntı: SadeceEmrehan
İyi de Çin'de işçilik ucuz, vergiler az. Orada üretilmesi sıkıntı yaramaz bence, en azından kalite açısından.
quote:
Orijinalden alıntı: TRaMbLeN
quote:
Orijinalden alıntı: Bay Edepsiz
LC Waikiki eskisi gibi hiç değil benden söylemesi. Küçüklüğümde aldığımız yani 15 sene önceki ürünler hala durur ve kardeşim kullanır. Onlara bakıyorum; Kesim süper, kumaş harika, modeller eşsiz. Şimdiyse pazar malına döndü resmen. Firma el değiştirdi bilir misiniz bilmem ama o zaman başladı bu kalitesizlik.
eskdden fransızdı şimdi türk
Aynen öyle,hatta Fetullahçıların (umarım bu yüzden ceza almam)
quote:
LC Waikiki eskisi gibi hiç değil benden söylemesi. Küçüklüğümde aldığımız yani 15 sene önceki ürünler hala durur ve kardeşim kullanır. Onlara bakıyorum; Kesim süper, kumaş harika, modeller eşsiz. Şimdiyse pazar malına döndü resmen. Firma el değiştirdi bilir misiniz bilmem ama o zaman başladı bu kalitesizlik.
Sana kesinlikle katılıyorum, malları çok basit ve kalitesiz olmaya başladı.
evet eski mavi yok eskiden pantolonları maviden alırdım ama şimdi 20 tl daha fazla vererek lee den alıyorum kesinlikle daha kaliteli ve rahat.
quote:
Orijinalden alıntı: hardcrss
quote:
Orijinalden alıntı: tatbkath
Mavi kalitesini bozdu.Eskisi gibi değil.Yıllardır jean'leri maviden alıyordum.Bıraktım.
Şimdiki favorim Colins.Collezione ucuz ama malları kalitesiz.Lekedende bir jean almıştım.Nerden baksan altı aydan fazla oluyor.Ondan da çok memnunum.Ama diğer ürünleri o kadar kaliteli değil lekenin.Yani alırken seçici olmak gerekiyor.
Tavsiyem memnuniyet için jean'de colins.Normal kıyafetlerdeyse çocukluğumdan beri favorim olan LC Waikiki.Ben bildim bileli kıyafetlerim hep LC Waikikidir.Southblue ve casual sınıfı giyiyorum şu anda.Düzgün adam akıllı modeller.Birde t-shirt'te No Fear öneririm herkese.Hem görsel yönden iyi hemde baskıları silinmiyor.
Dünya genelinde yapılan bir araştırmada en çok tercih edilen jean markası Colins olmuş. Levis ikinci sırada. Ve Colins %100 türk malı.
Açıkcasıda bir hırkaya 90 lira verecek kadar bütçem yok maalesef.
Görebilirmiyim o araştırmayı?
mavi'nin fiyatlar hep böyleydi. Mavi'den bi kaban almıştım yaklaşık 250 lira idi. rengi atmıştı götürdüm değiştirdim ama öyle hemen 1 kış geçirmeden renginin atmaması lazımdı.
quote:
Orijinalden alıntı: Jeasme
quote:
quote:
Harbiden öylemi ??
Tü anasını ben de diyodum belime göre bitek waikiki'den buluyorum pantolon diye seviniyodum. Şimdi hiç biyerden bulamıcam demekki
Mavi gerçekten pahalı satıyor.Neredeyse levisle aynı fiyat.O kadar parayı maviye vereceğime levisten alıyorum
mavıye o kadar apara vereek kadar zengın degılız be bırader
quote:
Orijinalden alıntı: Shadow_catcher
quote:
quote:
quote:
Harbiden öylemi ??
Tü anasını ben de diyodum belime göre bitek waikiki'den buluyorum pantolon diye seviniyodum. Şimdi hiç biyerden bulamıcam demekki
Evet öyle.Ayrıca RamazanOğulları Dİkim İşleme ( RODİ ) de öyle
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Shadow_catcher
quote:
quote:
quote:
Harbiden öylemi ??
Evet öyle.Ayrıca RamazanOğulları Dİkim İşleme ( RODİ ) de öyle
Oha artık Ulan alışveriş yapacak mağaza kalmadı piyasada
eğer yırtık jean,baskılı t-shirt,sokak modası tarzında giyiniyorsanız tavsiyem "snatch" taksim ve avcılarda mağazaları var.şahsen beni levi's,mavi vs..tarzı markalardan soğuttu.artık jeanlarimi burdan alıyorum.fiyatlarıda çok fazla abaartılı değil.bu tarz giyinen arkadaşlar varsa öneririm.