Şimdi Ara

mavi serum kullanan var mı? saç için (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
78.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Turbetfurzey

Ya hocam inan bana siz dalga geçiyorsunuz diye yazdım. Ben saç ektirdim saç. Ne fırça gibi saçı. Yukarıda yazdım üstelik bunu. Yav hiç mavi renkle bu işler olur mu? Inanmayin böyle şeylere
    Valla ben de inanmıyordum görünce gülüp geçiyordum , dediğim gibi bizzat iki kişideki değişime şahit olunca almaya karar verdim. Saç problemi olmayan insanlar uzaktan atıp tutuyor genelde ondan dedim. o halde sen de bu sorundan muzdaripsin ve bilirsin psikolojik etkisini. mavisi kırmızısı beni ilgilendirmiyor açıkçası , dediğim gibi değişimi gözümle görmesem ben de inanmazdım. başladık bakalım. fotoğraf çekeceğim bir ay dolunca. atarım sana da , olumlu olumsuz konuşuruz.
  • YuryTsigalko kullanıcısına yanıt
    Siz mavi serumami başladınız yoksa mavi giyeceklere taraga falanmı? Eğer ikinci seçenek ise hocam yani kızmayın ama fuzuli bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbetfurzey

Siz mavi serumami başladınız yoksa mavi giyeceklere taraga falanmı? Eğer ikinci seçenek ise hocam yani kızmayın ama fuzuli bence
    ya ne tarağı ne giysisi :D serumdan bahsediyorum
  • YuryTsigalko kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakma sizi yanlış alıntıladım. Diğer arkadaşa yazmıştım :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

Dht yanlardan ve arkadan alınan saç köklerine bişey yapamıyor.
    Senin kullandığın ürün ne tam olarak minox ise bıraktığın an çok daha agresif zayıflama görürsün sırf bundan dolayı kullanmıyorum. Benim de önler baya zayıfladı.
    Tamamen kaybetmektense koruyorum en azından. Kim diyor ayrıca dht bişey yapamıyor diye ? Zaten teknik olarak dht direkt kökleri etkilemiyor, reseptörleri etkileyip saçın beslenmesini engelliyor. Bence uzun vadede yine engeller diye düşünüyorum.
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    hocam minoxil 2016'da saçlarıma inanılmaz zarar verdi. ve bir daha da çıkmadı desem yeridir. saçlarımın kalitesini inanılmaz düşürdü. şimdi tepeler seyrek güçsüz. şimdi mavi serum falan güvenmediğim için de bulaşmıyorum. yani tam kellik yarı kellik arasındayım. saç ekimi de yaptırmadım ama yakında düşünüyorum.
  • bu zımbırtıyı çevremde kullanan 3 5 kişi var hepsinde de bayağı bir etkili olduğunu gördüm. fakat ben hala şüphele ile yaklaşıyorum. 1 2 sene beklemekte fayda var çevremdeki kişileri takip edeceğim sağlam kalırlarsa o zaman deneyebilirim.

hormonlar üzerine nasıl etkisi vardır, nasıl yan etkileri vardır hala belli değil, şuan çoğu kişi saçları çıkarmasına odaklanıyor. inşallah sonunda bir sıkıntı çıkarmaz.
  • 28 yaşındayim 20 yaşından beri saç dökülmesi sorunuyla uğraşıyorum minoxidil dahil kullanmadığım ilaç serum şampuan kalmadı. Hepsi kısa vadede fayda sağlıyor gibi gözükür ama aslında zarar verir. Hormonlarla oynadığı için uzun vadede tüm vücutta kıllanma, göğüslerde aşırı büyüme ve cinsel hayatınızı etkiliyor bizzat kendimden biliyorum. Ben iki sene önce saç ektirerek sorunu komple çözdüm şimdiki aklım olsaydı saç çıkarsın diye bir ton kimyasalı kafama sürmez vücudumun dengesini de bozmazdım. Tecrübe konuşuyor arkadaşlar. Eniştem sürdü şöyle saç çıktı, arkadaşım sürdü böyle güzel oldu diye kendinizi kandırmayın üç beş sene sonra görecegim ben onları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mavi serum dolandırıcılık zatende;
    Dünya üzerinde saç çıkaran bir ürün yok satılan sadece dökülmeyi durduran ya da yavaşlatan ürünler var. ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 20 Kasım 2019; 7:5:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

28 yaşındayim 20 yaşından beri saç dökülmesi sorunuyla uğraşıyorum minoxidil dahil kullanmadığım ilaç serum şampuan kalmadı. Hepsi kısa vadede fayda sağlıyor gibi gözükür ama aslında zarar verir. Hormonlarla oynadığı için uzun vadede tüm vücutta kıllanma, göğüslerde aşırı büyüme ve cinsel hayatınızı etkiliyor bizzat kendimden biliyorum. Ben iki sene önce saç ektirerek sorunu komple çözdüm şimdiki aklım olsaydı saç çıkarsın diye bir ton kimyasalı kafama sürmez vücudumun dengesini de bozmazdım. Tecrübe konuşuyor arkadaşlar. Eniştem sürdü şöyle saç çıktı, arkadaşım sürdü böyle güzel oldu diye kendinizi kandırmayın üç beş sene sonra görecegim ben onları.
    Erkenden ektirmek iyi değil, sürecin bitmesini beklemek gerekiyor, bu süre zarfında da psikolojik olarak kötü hissediyoruz.

• Ben bir buçuk yıl önce saç ektirdim. Ancak saçım çok dökük olduğu için öyle çok çok verimli oldu demek mümkün değil.
    Konu ile ilgili olarak bir mavi serum tantanası gidiyor. Benim öğretmen bir arkadaşım, Iğdırdan getirttiğini söylediği (İran kökenliymiş ürün) bir mavi serum kullandığını ve 1,5 şişede saçlarının çıkmaya başladığını söyledi. Şimdide biohira dan sipariş vermiş.Ben onun alacağı sonucu merakla bekliyorum. Çok zaman önce saçta ektirmişti.
    Aslında mavi serum bir ürün değil, Uraw, biohia, birde arkadaşın bahsettiği markası olmayanlar var.
    Alınan sonuçları beklemek gerek. Benim asıl takıldığım mavi, organik olduğu iddia edilen bir ürünün doğada en az görülen renkte olması enteresan.
  • Mavi sudan iyi sonuç aldı dediğiniz kişilerin hangi marka veya ürünü kullandıklarını yazarsanız. Gerçekten işe yarayan bir ürün varsa bunu buradan öğrenmiş oluruz.
    (Bu arada bu sayfayla uğraşırken, mavi su reklamları çıktı karşıma, forum.donanımhaberede reklam vermişler.)☺☻☺☻
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çirkinlik Ne Kadar Kolay

Erkenden ektirmek iyi değil, sürecin bitmesini beklemek gerekiyor, bu süre zarfında da psikolojik olarak kötü hissediyoruz.

Alıntıları Göster
    Sürecin bitmesini mi beklemek gerekiyor? 28 yaşındayım 2 sene önce ektirdigim halde hala kendi orjinal saçlarım dökülüyor. Sürecin bitmesini beklersen ömür boyu beklersin. 30 yaşıma merdiven dayamisim biraz daha bekleyeyim saçım hepten dökülsün dersem gençliğim biter. Saç gençlikte lazım yaşlıyken napalım saçı. Keşke 20 yaşında dökülmeye başladığında ektirseydim 25 yaşıma gelince de tekrar aralara işlem yaptırır sıkılaştirma işlemi yaptırırdim mis gibi olurdu.

• quote:

Sürecin bitmesini mi beklemek gerekiyor? 28 yaşındayım 2 sene önce ektirdigim halde hala kendi orjinal saçlarım dökülüyor. Sürecin bitmesini beklersen ömür boyu beklersin. 30 yaşıma merdiven dayamisim biraz daha bekleyeyim saçım hepten dökülsün dersem gençliğim biter. Saç gençlikte lazım yaşlıyken napalım saçı. Keşke 20 yaşında dökülmeye başladığında ektirseydim 25 yaşıma gelince de tekrar aralara işlem yaptırır sıkılaştirma işlemi yaptırırdim mis gibi olurdu.

Alıntıları Göster
    Hocam ben de 26 olacağım 3 ay sonra. Benim de seyrelmeler başladı. Herkes sürecin bitmesini beklemem gerektiğini söylüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çirkinlik Ne Kadar Kolay

Hocam ben de 26 olacağım 3 ay sonra. Benim de seyrelmeler başladı. Herkes sürecin bitmesini beklemem gerektiğini söylüyor.

Alıntıları Göster
    Kardeş eğer iyi bir ekim merkezinde iyi bir hocaya ektirirsen tamamen kel olmadan gitmene gerek kalmaz ekim yapılacak bölgeye bakınca ileride dökülecek olan saçları da öngörüp ona göre ekim yapıyorlar. Saçlar kendini belli ediyor zaten. Benim tepe bölgesi ekim yaptırdığım zaman henüz dökülmeye başlamamıştı ama incelme vardı hoca dedi ileride burası dökülecek şimdiden ekim yapalım diye. Gerçekten de şimdi ekim yaptırdığım halde tepemde açıklık oldu birazcık. Yani sen tamamen kel olmayı beklersen çok beklersin çünkü dökülme süreci bitmiyor ektirsen de dökülecek ektirmesen de. Burda ne kadar erken ektirirsen senin faydana çünkü yaş ilerledikçe değil gençlikte saç lazım. Şuan tepemde açıklık oluşuyor önlerde de açılmalar oldu ekili bölge değil de orjinal bölgede sorunlar var ama artık yaş 30'a dayandı evli barklı adamım çok da takmıyorum yani istesem bi seans daha yaptırırım açık yerleri kapatırım ama gerek duymuyorum. Bana bu saatten sonra saç lazım değil 5 sene önce lazımdı :)

• quote:

Kardeş eğer iyi bir ekim merkezinde iyi bir hocaya ektirirsen tamamen kel olmadan gitmene gerek kalmaz ekim yapılacak bölgeye bakınca ileride dökülecek olan saçları da öngörüp ona göre ekim yapıyorlar. Saçlar kendini belli ediyor zaten. Benim tepe bölgesi ekim yaptırdığım zaman henüz dökülmeye başlamamıştı ama incelme vardı hoca dedi ileride burası dökülecek şimdiden ekim yapalım diye. Gerçekten de şimdi ekim yaptırdığım halde tepemde açıklık oldu birazcık. Yani sen tamamen kel olmayı beklersen çok beklersin çünkü dökülme süreci bitmiyor ektirsen de dökülecek ektirmesen de. Burda ne kadar erken ektirirsen senin faydana çünkü yaş ilerledikçe değil gençlikte saç lazım. Şuan tepemde açıklık oluşuyor önlerde de açılmalar oldu ekili bölge değil de orjinal bölgede sorunlar var ama artık yaş 30'a dayandı evli barklı adamım çok da takmıyorum yani istesem bi seans daha yaptırırım açık yerleri kapatırım ama gerek duymuyorum. Bana bu saatten sonra saç lazım değil 5 sene önce lazımdı :)

Alıntıları Göster
    Bilgi için teşekkürler hocam, Mesut Çevik’in saç ektirdiği yere, Emphair'e gittim ama ekilmelik durumda değil dedi. Ama şekil almıyor, incelip matlaştı. Dökülmeler devam ediyor. Nereye gidebilirim?

Saç ekimi forumu var, oradaki bilgi sahibi insanlar da beklemem gerektiğini söylüyor, ne yapsam bilemedim.

• cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ekilen saçlarda tekrardan dökülüyor mu. ?

• quote:

Orijinalden alıntı: insaatmüh.

Hocam bu ekilen saçlarda tekrardan dökülüyor mu. ?
    Sonradan ekilen saçların dökülme özelliği yok onlar ömürlük. Kendi asıl saçların dökülmeye devam ediyor maalesef. Dökülmemesi için prp gibi iğne tedavileri uygulanıyor ama onlar da saç serumları gibi geçici çözüm oluyor. Saçın dökülme özelliği varsa her türlü dökülüyor yani. Ekilenler hariç. Ekilen saçları ense bölgesinden alıyorlar ordaki saç köklerinin dökülme özelliği yok.

• Arkadaşlar bende inanasım gelmedi bu Mavi losyona bende uraw aldım üç adet eskiden saç ektim bende urawa başladım şimdi markete bir adam çalışıyor saçı hiç yoktu markete yoğurt almaya gittim adamı gördüm uzaktan yanına gittim saçmı ektin böyle sık olmuş hayır dedi mavi losyon aldım ama baya güzel olmuştu aldığı losyon uraw değil başka adamdan almış bilmiyorum adamı görmesem inanmazdım yan etki bişi çıkmadı daha benden dedi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.