Merhabalar Mavi bilgisayardan sistem toplamayı düşünüyorum , yanlız şunu merak ediyorum sistemi kendileri topluyo mu stabil çalışıp çalışmadığına bakıyolar mı herhangi bi problem varsa değişim imkanı sağlıyolar mı özetle ilgililermi yoksa paramla rezil mi olurum. ? Mavi Ankaradan alış veriş yapan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok memnun olucam. Bir de sisteme bir gözdirip tavsiye edebilceğiniz daha iyi bi alternatif varsa eklerseniz çok ama çok memnun olurum , şimdiden teşşekürler.
Toplam Tutar:782$ +KDV. Ucuz ama sağlam bi sistem oldu gibi geliyo bana yine de dediğim gibi hertürlü tavsiyeye açığım.
Merhaba,
Öncelikle mavi'nin fiyatları pahalı, ikincisi mavi'den sistem toplamış birisi olarak teknik servis çok az ilgileniyor.
Bilginize...
Ankarada sistem toplıyabiliceğim daha hesaplı bir işletme önerebilir misiniz Fatih bey? Ankaradaysanız siz nerden topladınız mesela güncel bir sisteminiz var gördüğüm kadarıyla. Şimdiden teşekkürler.
Özel mesaj attım bakabilirsiniz. (Reklam olmasın)
quote:
Orjinalden alıntı: Katharsis
Ankarada sistem toplıyabiliceğim daha hesaplı bir işletme önerebilir misiniz Fatih bey? Ankaradaysanız siz nerden topladınız mesela güncel bir sisteminiz var gördüğüm kadarıyla. Şimdiden teşekkürler.