Şimdi Ara

Max. 1.500 TL ye Sub Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3.1 ev sinema sistemi kurmak üzereyim. Hoparlörleri Zensor 3 (çift) ve Zensor Vocal olarak alıcam, avr de Denon x2000 ama sub a karar veremedim. Maksimum bütçem sub için 1.500 tl belki çok iyi bir sub için çok yetersiz bir bütçe ama oda zaten küçük filmlerdeki efektleri belli seviyede verse yeter şimdilik. Bazı laternatifleri aşağıda sıraladım.

Dali Sub E-9F
    Polk Audio DSW Pro 440 wi
    JBL Studio 250p
    JBL ES 150
    KEF Kube 1 veya C4
    mONİTOR aUDİO mrw10

Aslında SVS Subwooferların (SVS SB-1000 Black Subwoofer) çok iyi oldğunu okudum ancak Türkiyede bulunmuyor bulunabilen bir yer varsa aslında onu almayı düşünüyorum.
    Ne dersiniz hangisi yukarıdakilerle daha iyi iş görür.
    Teşekkürler.

• lovingaudiostuff L kullanıcısına yanıt
    Hocam siz ilk önce Surround alsanız daha iyi olur sanki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinsakaryali

Hocam siz ilk önce Surround alsanız daha iyi olur sanki...

Sub yerine mi hocam, hangi model veya markayı önerirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovingaudiostuff

Arkadaşlar 3.1 ev sinema sistemi kurmak üzereyim. Hoparlörleri Zensor 3 (çift) ve Zensor Vocal olarak alıcam, avr de Denon x2000 ama sub a karar veremedim. Maksimum bütçem sub için 1.500 tl belki çok iyi bir sub için çok yetersiz bir bütçe ama oda zaten küçük filmlerdeki efektleri belli seviyede verse yeter şimdilik. Bazı laternatifleri aşağıda sıraladım.

Dali Sub E-9F
    JBL Studio 250p
    JBL ES 150
    KEF Kube 1 veya C4
    mONİTOR aUDİO mrw10

Aslında SVS Subwooferların (SVS SB-1000 Black Subwoofer) çok iyi oldğunu okudum ancak Türkiyede bulunmuyor bulunabilen bir yer varsa aslında onu almayı düşünüyorum.
    Teşekkürler.

jbl studio 250p ikinci elde 800 lira felan. Birde elinizde 700 lira kalır onunla da sorroundlara bir çift kule alırım (tabi yer varsa) mis gibi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: travers

quote:

Orijinalden alıntı: lovingaudiostuff

Arkadaşlar 3.1 ev sinema sistemi kurmak üzereyim. Hoparlörleri Zensor 3 (çift) ve Zensor Vocal olarak alıcam, avr de Denon x2000 ama sub a karar veremedim. Maksimum bütçem sub için 1.500 tl belki çok iyi bir sub için çok yetersiz bir bütçe ama oda zaten küçük filmlerdeki efektleri belli seviyede verse yeter şimdilik. Bazı laternatifleri aşağıda sıraladım.

Dali Sub E-9F
    JBL Studio 250p
    JBL ES 150
    KEF Kube 1 veya C4
    mONİTOR aUDİO mrw10

Teşekkürler.

jbl studio 250p ikinci elde 800 lira felan. Birde elinizde 700 lira kalır onunla da sorroundlara bir çift kule alırım (tabi yer varsa) mis gibi olur.

Hocam yer yok malesef jbl iyi mi nedersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovingaudiostuff -- 31 Ocak 2015; 17:59:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

klipsch

http://www.denizfoto.com.tr/R-12SW-Subwoofer,PR-9250.html

http://www.denizfoto.com.tr/R-110SW-Subwoofer,PR-8524.html

çok teşekkürler hocam bunlara bakıyorum şimdi

• Arkadaşlar adam sinema seyredecek ve Surroundları yok siz hala o Subu al şu Subu al diyorsunuz 3.1 sistemi ne yapacak Allah aşkınıza yaw..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.