Şimdi Ara

MAX 100 YTL 2.1 SİSTEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlık zaten yeterince açık gözüküyo ama olsun

çok sık oyun oynarım genellikle müzik de açık olur. şöyle 100 ytl yi geçmicek (80-120) kaliteli (ne kadar kaliteli olabilirse artık bu fiyata ) 2.1 bi sistem arıyorum.
    biraz siteleri gezdim.logitech z230 z240 creative t3030 a falan baktım ama z240 hariç tipsiz gibi geldi bana bi çoğu yakından da gidip görücem yakında ..
    kısacası tavsiyelerinizi bekliyorum.
    !!!!!lütfen diğer topiclerde olduğu gibi direk oo z5500 al ses kalitesi çok iyi falan diye bana göre uçuk fiyatlarda olan sistemleri tavsiye etmeyin...!!!!!

• microlab m820 dinlemeni ve de listendeki setlerden dinlemeni tavsiye ederim.M820 fiyatı oranındakiş en iyi setlerden birisidir.
  • İkinci el düşünürsen i-trigue 3300 veya 3400 tavsiye edebilirim.
  • Ben sana Logitech X230 öneririm.100-120 ytl.Bass ve tizleri güzelmiş.Forumu biraz gez.100 ytl civarları herkesin X230 önerdiğini görürsün.
  • Evet o fiyata en iyi x230 gider.
  • Ben de bu seti tavsiye ederim...Fiyatı 120 YTL....
    Lars & Ivan 2.1....Sesi son derece temiz ve dengeli....
    Önyargı ile 'bu ne ya ilk defa böyle bi cins bi marka görüyorum, bu da alınır mı' demeden önce mutlaka bi dinle derim....
    Yaygın olmayan veya fazla kullanılmayan sistemler her zaman en iyisidir...Bilirsin......

MAX 100 YTL 2.1 SİSTEM

• @imperrio arkadaşım çok ilginç bir sistem değişik bir tasarım olmuş dinledin galiba sen sistemi bizimle paylaştığın için tşk

not:sub tasarım olarak s750 ile megaworks a benzettim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurca -- 7 Mayıs 2008; 23:32:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Onurca

@imperrio arkadaşım çok ilginç bir sistem değişik bir tasarım olmuş dinledin galiba sen sistemi bizimle paylaştığın için tşk

not:sub tasarım olarak s750 ile megaworks a benzettim ben

Evet bi kaç hafta önce gördüm bu seti...Görünüşü gerçekten çok şık, tasarım süper; ama ufak biraz, o yüzden dandik bişeydir herhalde dedim önce. Elime aldım, tahminimden daha ağır çıktı uydular.....Sonra düğmesine bi bastım meğer bağlıymış, hop havaya sıçradım Boyutuna göre gücü baya iyi.
    Soundu son seste bile bozulmuyor. En önemlisi de dengeli ve temiz....
    Şahsen beğendim baya....İhtiyacım olsam alırdım hemen...Hem ses kaliteli, hem de biblo gibi resmen

• kesinlikle logitech x230

• microlab m820 tavsiye ederim x230 u kesinlikle tavsiye etmem parasını haketmiyor. ayrıca dinlemeden karar vermeyin
  • mms-430
  • Kıymetli dostum, ALTEC LANSING VS2421 hoparlörü bu fiyat kategorisinde tavsiye ederim.Tasarım, kullanışlılık ve ses kalitesi olarak rakiplerinden bir kaç adım önde.Saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.