Şimdi Ara

Max. 1000 TL Bütçeli Notebook Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi bütçem maksimum 1000 lira. Bilgisayar oyun amaçlı olmayacak, ekranının büyük olması, kaliteli olması ve ısınma sorununun olmaması, işlemci ve ramin iyi olması, gündelik işleri sorunsuzca takılmadan yapması benim için önemli. Sorunsuzca video izlenebilsin. İnternetten almayı düşünmüyorum, mağazadan alacağım, mümkümse vatandan haftasonu indirimi ile 1000 liraya düşecek bir model olursa çok iyi olur.

Cihazı yarın alacağım, o yüzden tavsiyeleriniz çok önemli. Şimdiden teşekkür ederim.

• Arkadaşlar zamanım daralıyor...
  • http://m.kliksa.com/Urun/acer-es1-512-p22q-intel-pentium-quad-core-n3540-notebook/902289295

Bi goz atin yedekte bulunsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tom Hagen kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bir bakayım. Başka önerisi olan yok mu arkadaşlar???
  • Arkadaşlar yok mu yorumu olan?
  • Arkadaşlar konu güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: hometheater

Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi bütçem maksimum 1000 lira. Bilgisayar oyun amaçlı olmayacak, ekranının büyük olması, kaliteli olması ve ısınma sorununun olmaması, işlemci ve ramin iyi olması, gündelik işleri sorunsuzca takılmadan yapması benim için önemli. Sorunsuzca video izlenebilsin. İnternetten almayı düşünmüyorum, mağazadan alacağım, mümkümse vatandan haftasonu indirimi ile 1000 liraya düşecek bir model olursa çok iyi olur.

Cihazı yarın alacağım, o yüzden tavsiyeleriniz çok önemli. Şimdiden teşekkür ederim.

Mağazada bulabilirseniz bu modeli alın.

http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-3542-b03f45c-notebook

• Kont-Drakula kullanıcısına yanıt
    Hocam nvidia ekran kartı barındırmasındansa i5 işlemcili olması çok daha işime yarar. Yine free dos olan ve i5 işlemcili önerebileceğiniz bir model var mı? İnternetten de alabilirim garanti bir site olmak kaydıyla.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi bütçem maksimum 1000 lira. Bilgisayar oyun amaçlı olmayacak, ekranının büyük olması, kaliteli olması ve ısınma sorununun olmaması, işlemci ve ramin iyi olması, gündelik işleri sorunsuzca takılmadan yapması benim için önemli. Sorunsuzca video izlenebilsin. İnternetten almayı düşünmüyorum, mağazadan alacağım, mümkümse vatandan haftasonu indirimi ile 1000 liraya düşecek bir model olursa çok iyi olur.

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-g500-59-424122-notebook?keyword=122

bu modelide bi incele kardeşim belki kafana yatar

• c63_AMG kullanıcısına yanıt
    Hocam bu model kafama yattı aslında. Bu site güvenilir bir sitemidir?
  • quote:

satış sonrası memnun kalmayanları meşhur bir site. burada, şikayetvar'da, ekşide bolca yazı mevcut.
    Ama İstanbulda şubeleri var, şubeden inceleyerek alabilirsiniz..
  • quote:

birçok arkadaşım aldı burdan
    hiçbirinde sıkıntı çıkmadı hepside memnun. Ayrıca arkadaşında dediği gibi ürünü gidip şubeden alabilirsiniz. Sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Zaten fiyat olarakta en uygun site şuanda
  • Tom Hagen kullanıcısına yanıt
    Hocam kimisi güvenilir demiş kimisi güvenilmez demiş. Ben buradan alsam ne gibi bir problem yaşarım ki?
  • quote:

Hocam kimisi güvenilir demiş kimisi güvenilmez demiş. Ben buradan alsam ne gibi bir problem yaşarım ki?

hocam genelde satış sonrasında, garantide falan sorun yaşayanları duydum alırken sorun olmaz bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.