Şimdi Ara

max 1000 TL telefon tavsiyesi ACİL !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • max 1000 Tl 4.5 inc ten büyük ekranlı en az 1gb ramli bir telefon arıyorum arkadaşlar.
    yardımcı olursanız sevinirim

• Nexus 4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam aklımdaki modeller bunlar
    Xperia Sp
    Lg optimus g pro lite
    Huawei ascend mate
    ve tabi bir de ekranı yüzünden Galaxy Grand.
    nexus 4ü de araştırdım biraz ve kamerasıyla sesinde sıkıntı olduğunu duydum
  • Seçeneklerin arasında en güzel olanı lg g pro gerisi orta seviye telefon statüsünde.. 200 lira daha koyup G2 almanı öneririm

• Bence de büyük ekran istiyorsan G2 al. Hem bataryası da çok iyi.
  • g2 yi ben de epey araştırmıştım, çok güzel cihaz. Bence de biraz bütçeni zorlayabilirsen G2 al.. Hoş, ben zorlayamadım Discovery aldım, memnunum.
  • şu an Xperia SP de karar kılmış gibiyim. tasarımı beni cezbetti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • s3 tavsiye ederim 1.100 -1.200 tl falan ayrıca nexux un bataryası gömülü bi sorun oldugunda falan baya sorunlu oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: sshyzhe

s3 tavsiye ederim 1.100 -1.200 tl falan ayrıca nexux un bataryası gömülü bi sorun oldugunda falan baya sorunlu oluyo

Adam SP demiş sen hala S3 diyorsun.
  • Arkadaşlar Ekim ayında aldığım gümüş htc one m7 telefonum tarafımdan satılıktır. Ilgilenen pm atsın fiyat 1100 tl.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumameda

quote:

s3 tavsiye ederim 1.100 -1.200 tl falan ayrıca nexux un bataryası gömülü bi sorun oldugunda falan baya sorunlu oluyo

Sp almak pişmanlık bence işlemcisi iyi olabilir ama sony nin android 5.0 vermeyeceği ap açık ama s3e geleceği garanti rom desteğini saymıyorum bide ekranı küçük ekrandaki iğrenç tuşlarıda saymıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydenz -- 8 Ocak 2014; 19:59:36 >

• Aydenz kullanıcısına yanıt
    aynen o sorunları bende duydum baya araştırdım SP yi ama şu an sanırım s3 alcam. aslında tarifeye ek bi cihaz alıcam o yüzden almışken G2 mi alsam diye düşünmüyor da değilim.
  • biyiklipikachu20 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim kaçırma derim

http://www.nasabilgisayar.com/APPLE-IPHONE-4-8GB-SIYAH-DISTRIBUTOR,PR-4875967.html

Iphone 4 al gitsin
  • biyiklipikachu20 kullanıcısına yanıt
    Kardeş sana önerim

http://www.nasabilgisayar.com/APPLE-IPHONE-4-8GB-SIYAH-DISTRIBUTOR,PR-4875967.html

Bi bak derim.
  • Enes4499 E kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardeş sağolasın ama ekran benim için sıralamada ilk sırada diyebilirim. 3.5 inc ekran beni hiç tatmin etmez. elimde 4inc ekranlı LG optimus L5 var zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biyiklipikachu20

max 1000 Tl 4.5 inc ten büyük ekranlı en az 1gb ramli bir telefon arıyorum arkadaşlar.
    yardımcı olursanız sevinirim

xperıa sp neden...cunku bataryası nexus gıbı degıl bır gunu cok rahat cıkartır,sd kart takabılırsın,kasa olarak cok cok daha saglam,4.4 guncellemesı alacak(aksını ıddıa eden olursa sony resmı sıtesındende kontrol edebılırsın) onerırım
  • dürüstadam kullanıcısına yanıt
    xperia sp konusunda uzun uzun araştırma yaptım cihazın ekranına toz doluyormuş ve wi-fi bağlantısı çok kötüymüş vazgeçtim o yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: biyiklipikachu20

xperia sp konusunda uzun uzun araştırma yaptım cihazın ekranına toz doluyormuş ve wi-fi bağlantısı çok kötüymüş vazgeçtim o yüzden

Wifi s3 le adımı adımına olctum aynı ama sen bılırsın tabıkı karar senın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydenz

quote:

Orijinalden alıntı: yumameda

quote:

Sp almak pişmanlık bence işlemcisi iyi olabilir ama sony nin android 5.0 vermeyeceği ap açık ama s3e geleceği garanti rom desteğini saymıyorum bide ekranı küçük ekrandaki iğrenç tuşlarıda saymıyorum

SP hiç kullanmadım ama s3ten kötü olamaz diye düşünüyorum. 6-7 arkadaşımda s3 var. sadece biri telefonu mahvetmeden kullanabildi. o da aldığından beri telefon kılıfını bir kere bile çıkarmadı. diğerleri o kadar berbat durumdaki keşke ekrana toz girse. hep derler samsungun malzemesi kalitesiz diye ben birinci elden şahidiyim. s3 alınmaz. 5.0 gelse (ki gelecekmi?) telefon o haldeyken içinde 5.0 olsa ne olur. heledo işlemci olarak bu derece geriyken...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.