Şimdi Ara

Max 1000TL gel öneri tavsiye ver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evvet arkadaşlar yaklaşık 3.5 yıllık neo v telefonu mu değiştirmek istiyorum biraz eski kaldı hafıza yetmiyor uygulamalara çalışmıyor vs.(hediyede edicem evdekilere:D) şimdi Max 1000 tl ye telefon önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar 1001 yok 1000

şimdi nasıl bir telefon arıyorum öncelikle biraz dayanıklı olsun alınca beni yine bir 3 yıl götürsün kolay bozulmasın sıkıntı olmasın(elektronik eşyalarımı iyi kullandığımı düşünüyorum şu an ki telefonumda bile gayet sağlam kullanışlı hiç sıkıntısı yok) öyle 7-24 sosyal ağlarda değilim ama oyle arada bir isten vakit oldukça Face bakar WA konuşurum genelde sms tercihimdir. maillerime düzgün baka bilecegim gerekirse excel,word ve pdfde rahatlıkla oynama yapabileceğim. zaman zamanda gündüz 10 15dk ufak oyunlar oynayabileceğim (tower defence gibi yada araba yarısı) ve şarjıda akşam yatmadan %100 yapıp sabah alarmı ile kalkıp işte çalışıp eve gelip saat 9 10 kadar şarjı gidecek 1 telefon arıyorum (24 saatte diyebiliriz bütün gün 3 g acık olmak zorunda değil telefon görüşmeleri de ortalama 30dk aşmaz)

evet arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum telefon 0 olucak ve magzadan alınacak bilginize...

• HTC Desire 616 (899 TL) ya da LG L90 (699 TL) öneririm fiyatlar Vatan'ın fiyatlarıdır.Şahsen L90'ı bizzat biliyorum güzel telefon ama HTC yide öneririm.
  • BoUlmasin diyorsan xperia z:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC fena telefon degil ama biraz daha mat plastik istiyorum parlaklar pek hos gelmiyor göze artık bogulursa bogulacak ya yapacak birsey yok baska oneriler birazda onerileri acıklarsanız sevinicem
  • ChicagoBulls C kullanıcısına yanıt
    900-1000tl arasına huawei ascend g7 satılıyor hepsiburada paso 50tl bonuslu kampanya yapıyor bu cihazı bu fiyata tek geçerim şarj konusunda asla üzecek bir telefon değil donanım olarakta çok iyi fiyatına göre bir incele derim
  • g7 de biraz sıkıntılar var sanırım birde dedigim gibi magzadan alıcam aslında p7 fena gelmemişti gözüme ama fiyat 1300 olunca vazgectim dedigim gibi 1000 tl sınır
  • fly quantum 4513

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xperıa Z bakılabilir bencede.
  • S4 veya g2

• G7/S4/G2/S3 NEO

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim sağlam telefon istiyorsan Xperia Z. Taş gibi telefon, kapsız kullanıyorum. Arkaya ve öne jelatin çek yeter.

• peki bu saglam telefonlarda injustice gibi oyunları sıkıntısız oynayabilirmiyim durumları nedir telefonlar ozellik olarakda beni bir kac yıl tatmin edermi_?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.