Şimdi Ara

max 1100 TL android telefon önerisi ACİL !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şu an LG optimus L5 kullanıyorum fakat telefon hem donanımsal olarak hem fiziksel olarak yetersiz gelmeye başladı. şöyle ekranı 4.5 dan büyük donanımı güçlü bir telefon arıyorum aklımdaki modeller;
    Xperia Sp
    Lg optimus g pro lite
    Huawei ascend mate
    ve tabi bir de ekranı yüzünden Galaxy Grand.
    yardımcı olursanız sevinirim

• 100 tl daha koyup 16 gb G2 bakın derim
  • G pro lite hakkında ne düşünüyorsun hocam?
  • Sıfır note 2 alabilirsiniz sanırım vatanda 1200 civarında olacaktı ama indirim günleri oluyor 1000 ile 1100 arasında olabilir G2 hediye olarak aldım ben bizim damada inceleme yapamadım pek ama gebel olarak note 2den iyi diyorlar fakat benim tercihim note 2 olur note 3 kullanıyorum su an ama note 2 hala duruyor satamadim içim el vermedi ayrıca cokta iyi bir telefon kesinlikle al derim bak şarjı 2.5 gun giden bir telefon tabi sadece konuşma ve arada mesajlaşma ile bide fotoğraf çekimi bir kaç tane çok performanslı bir telefon bence düşünme fazla git ve al..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biyiklipikachu20

G pro lite hakkında ne düşünüyorsun hocam?

Hocam donanım olarak çok basit kalan bir cihaz. Uzun vadede sıkıntı yaşıyacağınız bir tercih olur bence

• işin özü tarifeye ek alıcam cihazı. fiyat olarak ne kadar oynama olur bilmiyorum ama dediğim gibi ekranı büyük 1gb rami olan işlemcisi 1ghz çift çekirdek bile olabilir o tarz bi cihaz bakıyorum şu aralar. dediğim gibi şu an LG optimus L5 kullanıyorum zaten.
  • 1100 tl ye bugün samsung s4 32gb sipariş verdim aldığım kişi ısrarla adına fatura düzenlenecek ithalatçı firma kayıtlı olacak ve 2 yıl samsung garantili olacak dedi ısrarla. Pek inanmadım ama ödemeyi telefonu aldıktan sonra yapacağım için kabul ettim. Ayın 17sinde telefon elimde olacak eğer bir sorun yoksa dediği gibi doğruysa sizede yardımcı olabilirim. Ama beklemek lazım tabiki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX.800 TL TELEFON TAVSİYE ACİL
    11 yıl önce açıldı
    8000 Tl telefon önerisi ?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bey Amca kullanıcısına yanıt
    bey amca vardır onda bişey kesin.
  • biyiklipikachu20 kullanıcısına yanıt
    Kontrol edecem ithal olarak ülkeye giriş yapmışsa haber veririm sizede.
  • hem sıfır hem hepsi buradaaaa hemm de 1098 tl htc one x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myz1453 -- 4 Ocak 2014; 13:35:04 >

• Nexus 5
  • Biraz zorla g2 al

• beyler dediğim gibi cihazı tarifeye ek aveadan alıcam o yüzden 1000 liralık bir telefon taahhütle ne kadar olur bilmiyorum. dediğim gibi büyük ekranlı ve 1gb rami olan bi telefon işimi görecek şu an için
  • beyler Xperia SP ile Nexus4 arasında kaldım Nexus4 ün donanımı çok iyi fakat tasarımı ve arayüzü hiç hoşuma gitmedi o yüzden şu an Xperia SP de yoğunlaştım. Nexus4 ün arayüzünü değiştirme gibi bi şansımız olur mu acabaa?
  • benim tercihim nexus4 olurdu. Kafanızda nexus 4 ile soru varsa,nexus 4 kullanıcıları kulubüne sorabilirsiniz
  • Biraz daha biriktir g2 al
  • Konu androidse her zaman Nexus'tan gitmek lazım
  • Nexus4 te saf android olduğu için arayüzü falan hoşuma gitmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: biyiklipikachu20

beyler Xperia SP ile Nexus4 arasında kaldım Nexus4 ün donanımı çok iyi fakat tasarımı ve arayüzü hiç hoşuma gitmedi o yüzden şu an Xperia SP de yoğunlaştım. Nexus4 ün arayüzünü değiştirme gibi bi şansımız olur mu acabaa?

Farklı Launcher'lar yükleyerek değiştirebilirsiniz, ama o iki cihazda günümüzde alınmayacak cihazlar artık. LG G2 alabiliyorsanız alın kesinlikle, onun haricinde Huawei Ascend G7'yi de önerebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.