Şimdi Ara

Max 1100 TL ye telefon (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim hocam dış görüntüsü hoşuma gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: GücünYeterse

Tamam hocam teşekkür ederim

Karar verebildinizmi?

• Hayır hocam veremedim sizce hangi cihazı almalıyım

• quote:

Hayır hocam veremedim sizce hangi cihazı almalıyım

Bence siz beğenin kendinize alın,siz karar veriyorsunuz sonuçta,ama bilindik marka almaya çalışın derim.

• Vestel'le note 3 hoşuma gidiyor hocam en yakında telefon alcağım ama karar veremiyorum bir türlü

• Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim xiaomi mi5 i fazla beğenmediğinden dolayı 650 TL ye banggoooddan xiaomi redmi pro 64 gb modelini aldım.
  • quote:

Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim xiaomi mi5 i fazla beğenmediğinden dolayı 650 TL ye banggoooddan xiaomi redmi pro 64 gb modelini aldım.

Gümrüğe takılmıyor mu cep telefonları?
  • Orası biraz şansa birazda satıcıya bağlı hocam mesela aliexpreste jackey diye satıcı var Adam telefonu güzelce oyun konsolunda gönderiyor sadece x ray cihazından geçerse kalır ama o Adamdan gelen gümrükte kalan çok nadir gördüm birde şimdi banggoodda telefonu kendi kutusuyla gönderiyorlar kutusunu açmak isteseler hemen kalır gümrükte benim ki de ukim başakşehire sevkedildi yazıyor takipte benim telefonda gümrükte kalacak gibi içini açarlarsa, paramı iade alırım yeniden bu sefer buradan alacağım telefonu tavsiyelerinizi bekliyorum.iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GücünYeterse -- 14 Ocak 2017; 23:13:8 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.