Şimdi Ara

max 1400 oyun oc toplama (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gstoprak

beyler tekrar selam

battlefield4 yükledim ancak oyun içinde görüntü değişikliklerinde hafif takılmalar yapıyor.
    4gb ram az geliyor olabilir mi?

monitörde vga ve full hd değil dalgalanma yapıyor o normal sanırım.

ancak dün topladığım pc nin daha dakika 1 gol 1 oyunda kasması sinirimi bozdu
    yardım edebilcek var mı?

düzeltme:low çözünürlükte oynuyorum

Low ne ya o çözünürlükte ultra bile oynarsin
  • 32 bit olduğu için windows video ayarlarıyla oynayamıyorum.(internette okudum bu sebebpten olduğunu)
    yani low da oynatıyo otomatikman ancak yinede kasıyo boşuna mı aldık bu sistemi ben anlamadım?
  • quote:

arkadaşlar selam,

max 1400 e oyun pcsi toplamak istiyorum.
    monitör istemiyorum.

AMD de olabilir tercihim intel ama ,o paraya çok daha iyi bir AMD toplanıyosa tabiki olabilir.
    ram:16gb istiyorum
    en önemlisi pc çok sessiz çalışsın istiyorum.

bunun parçalarını VATAN dan alsam onlar montajını yapar mı?yada izmirde alabilceğim dahaiyi bi yer var mı ?

tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar hepinize iyi akşamlar

1400 değil ama 1505 TL ile R9-270X kartlı (GTX-760 dengi) sistem.

Resmi ekleyemedim. Sitede sorun var .Birazdan.
    500 watt Thermaltake Versa II
    MSI 970A-G46
    FX-6300
    4 GB 1600-CL9 Corsair vengeance LP
    500 GB Toshiba
    MSI 2 Gb R9-270X

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melikulupinar -- 30 Aralık 2013; 14:48:15 >
  • başkan çok sağol ama aldım pc yi :)
    hatta sorunlarla başladık bile
  • bana bu sistemi tavsiye eden arkadaşların ve onun dışındakilerin de yardımına ihtiyacım var

bf4 te de cod ghosts ta da kasıyor takılmalar oluyor.hem de bir hayli.1360*468 çözünürlükte ayarlar low dan ultraya kadar ne denediysem kastı.

yardım ederseniz çok sevinirim
  • quote:

bana bu sistemi tavsiye eden arkadaşların ve onun dışındakilerin de yardımına ihtiyacım var

bf4 te de cod ghosts ta da kasıyor takılmalar oluyor.hem de bir hayli.1360*468 çözünürlükte ayarlar low dan ultraya kadar ne denediysem kastı.

yardım ederseniz çok sevinirim

Anakartın BIOS'unu, ekran kartı, ses kartı, ethernet kartı driver larını güncelle.. CCleaner gibi temizleyici bir programla, oyuna girmeden hard diskteki tüm gereksiz dosyaları temizle.. Antivirüs yüklü ise oyuna girmeden komple kapat, ya da oyun modunda çalıştır.. arka planda RAM kullanan uygulama varsa devreden çıkar ya da kapat.. Bütün bunlar işe yaramazsa işlemciyi Turbo Core modundan çıkart, 4.1 GHz hızına O.C. yap..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelmax -- 10 Ocak 2014; 11:28:25 >

• quote:

arkadaşlar selam,

max 1400 e oyun pcsi toplamak istiyorum.
    monitör istemiyorum.

AMD de olabilir tercihim intel ama ,o paraya çok daha iyi bir AMD toplanıyosa tabiki olabilir.
    ram:16gb istiyorum
    en önemlisi pc çok sessiz çalışsın istiyorum.

bunun parçalarını VATAN dan alsam onlar montajını yapar mı?yada izmirde alabilceğim dahaiyi bi yer var mı ?

tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar hepinize iyi akşamlar
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybertork -- 30 Mart 2020; 16:16:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • almışım artık yapçak bişey yok.

sanırım Vatan'da gtx660 yla 6300fx darboğaz yapabilir diyen ve zenci ilan ettiğimiz satış görevlisi haklıydı.
    ben dedim forumdakilere güveniyorum yapmaz.dinlesene adamı sen ah akılsız başım
  • AMD 6300fx, gtx660 a kesinlikle darboğaz yapmaz 4 gb ram az olmuş oyuna girmeden tüm programları kapatın 4 gb ramdan dolayı bf4 kasabilir
  • hocam tamam bf4 4 ün 3 ünü yiyor hadi bu o yüzden ama
    cod ghosts 2gb ını yiyor yemiyor.o neden kasıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.