Şimdi Ara

Max. 1400.- TL ye kadar çamaşır makinesi tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Orijinalden alıntı: Tamer Teknik Servis

ELECTROLUX EWF 1286LEW az önce kargodan geldi,aynı anda serviste geldi kurulumunu yaptı,bir kaç gün kullandıktan sonra yorum yazarım

Hayırlı olsun fotoda bekliyoruz

aşağıdaki konuya ekledim ;)

http://forum.donanimhaber.com/m_91821342/f_//tm.htm#91821342
  • arkadaslar vestel cmh-xxl 9412 TE camasir makinasi gordum bugun 9 kg 1200 devir. fiyati indirimdeymis magazada 1000 lira vestel hic dusunmuyodum ama parasi cok hosuma gitti dogrusu.hemde 9 kg. tek soru isaretim bu urun fircali motorlumu fircasi motorlu mu.degerli yorumlarinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PELNN

arkadaslar vestel cmh-xxl 9412 TE camasir makinasi gordum bugun 9 kg 1200 devir. fiyati indirimdeymis magazada 1000 lira vestel hic dusunmuyodum ama parasi cok hosuma gitti dogrusu.hemde 9 kg. tek soru isaretim bu urun fircali motorlumu fircasi motorlu mu.degerli yorumlarinizi bekliyorum.

3 senedir aynisi var bende memnunum sorun çıkarmadı hız ama fırçalı motor gurultuluydu yalıtım yaptım azaldı bi nebze ses

• yalitim nasil oluyor acaba bilgilendirseniz sevinirim.

• quote:

yalitim nasil oluyor acaba bilgilendirseniz sevinirim.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=86813218&p=1#86813218. Konum burda

• iyi bi calisma olmus elinize saglik.cok mantikli. bana gelecek olursak beklentim ve butcem uyusmuyor.o yuzden butcemin sozunu dinlemek zorundayim. ve iki makina arasinda kaldim.buzdolabim ve bulasik makinami bosch sectim. camasir makinasini bosch waq20461 tr mi alsam yoksa vestel cmh xxl 9412 te mi bilemiyorm. vesteli 1000 liraya alacgm bosch ise 1200 civari alabiliyorm bayiden netten almayi dusunmuyorm.ikisi hemen hemen ayni gibi geldi devirler farkli bu sorun degl bnm icn 7 kg luk bosch tamburu genis bu da ideal Sizce???

• quote:

iyi bi calisma olmus elinize saglik.cok mantikli. bana gelecek olursak beklentim ve butcem uyusmuyor.o yuzden butcemin sozunu dinlemek zorundayim. ve iki makina arasinda kaldim.buzdolabim ve bulasik makinami bosch sectim. camasir makinasini bosch waq20461 tr mi alsam yoksa vestel cmh xxl 9412 te mi bilemiyorm. vesteli 1000 liraya alacgm bosch ise 1200 civari alabiliyorm bayiden netten almayi dusunmuyorm.ikisi hemen hemen ayni gibi geldi devirler farkli bu sorun degl bnm icn 7 kg luk bosch tamburu genis bu da ideal Sizce???

http://www.teknosa.com/urunler/115020442/lg-f1296tdp3-1200-devir-8-kg-camasir-makinesi

Bir de LG ürünleri var. Bulunduğunuz yerde servis sorunu yoksa düşünülebilir. Sessiz motorlu.

• malesef maleseg malesef ilcede ikamet ediyorum ve lg nin serviside yok.simens onermistiniz onun da yok.sessiz yikamasindan gectim artik sizce iki model arasinda hangini secmeliyim

• quote:

malesef maleseg malesef ilcede ikamet ediyorum ve lg nin serviside yok.simens onermistiniz onun da yok.sessiz yikamasindan gectim artik sizce iki model arasinda hangini secmeliyim

Siemens yok diyorsunuz. Ancak Bosch bakıyorsunuz.

Profilo/Bosch/Siemens aynı servis bakıyor.
  • evet ilginc gelecek ama ozellikle sordurdum simense bakmiyoruz dediler bende anlamadm

• quote:

evet ilginc gelecek ama ozellikle sordurdum simense bakmiyoruz dediler bende anlamadm

Profilo CM1221ETR bu makineye de bakın.
  • eteksen...
    makinaya baktim guzel tercih ederim onerirseniz.cunku hic bilgm yok bu konularda programlari iyiye benziyo motor sesli ama galiba dimi.yarin almayi dusunuyorm memnun kalirmiyim

• yada soyle sorayim profilo cm1221etr ile waq20461tr arasindaki fark ne kg ve devir farki haric. 7 kg olanin tamburuda hosuma gidiyo yorgan programida var ayrica.ne olur kapsamli bi bilgi almam gerekiyo.yarin almam gerk.

• quote:

yada soyle sorayim profilo cm1221etr ile waq20461tr arasindaki fark ne kg ve devir farki haric. 7 kg olanin tamburuda hosuma gidiyo yorgan programida var ayrica.ne olur kapsamli bi bilgi almam gerekiyo.yarin almam gerk.

Bence profilo daha güzel.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.