Şimdi Ara

Max. 1500 TL Bütçeye uygun olarak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Maksimum 1500 TL bütçem var. Oyun hiç oynamam. Ama photoshop gibi bazı grafik programlarını sorunsuz kullanmak istiyorum. Takılmasın, hızlı olsun, hızlı açılsın gibi. HDMI çıkışı olsun çünkü TV'ye bağlayıp maç izliyorum :) Bu işin profesyoneli olan arkadaşlar tavsiye ve öneri bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

• SirusBro kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Cevap için teşekkürler. İşletim sistemi FreeDos yazıyor. Bu kısmı anlamadım. Windows u biz mi yükleyeceğiz sonra? Lenovo daha iyi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0zqur

Merhaba,

Cevap için teşekkürler. İşletim sistemi FreeDos yazıyor. Bu kısmı anlamadım. Windows u biz mi yükleyeceğiz sonra? Lenovo daha iyi duruyor.

Evet sen yükleyeceksin herhangi bir işletim sistemi yok yani cihazda fiyat dan kısmak için böyle bir şey yapıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dell tavsiye ederim işletim sistemi de var fiyat olarak da ucuz .

https://www.pcdepo.com/dell-inspiron-3543-b20w45c-notebook?keyword=b20w45c
  • Burada paylaşılanlar U serisi intel işlemci kullanıyorlar bende bu bütçede bir araştırma yapıyorum ve M serisi işelmcilerin daha fazla güç harcamasına rağmen daha fazla performans verdiğini biliyorum.Dolayısıyla araştırmalarımda U serisi işlemcileri göz ardı ettim. M serisi olarak LENOVO g510 i5 4200M işlemcili veyahut yine LENOVO g510 i3 4100M yi buldum. Ayrıca Dell Inspıron 3543-B20 yi de bunlara ekleyebilirim...

Sizce U serisi işlemcileri düşünmeyerek hatamı yapıyorum? Ve buradaki laptoplar nasıldır?
    Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi oyun için değil ama bluray filmi TV ye hdmı ile bağladığımda kasmamasını istiyorum.

4 yıl önce 1900TL ye LG r590 Parwaut almıştım.Bazı şeylere dikkat etmedim ve şuan başım ağrıyor

İyi Forumlar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0zqur

Merhaba arkadaşlar,

Maksimum 1500 TL bütçem var. Oyun hiç oynamam. Ama photoshop gibi bazı grafik programlarını sorunsuz kullanmak istiyorum. Takılmasın, hızlı olsun, hızlı açılsın gibi. HDMI çıkışı olsun çünkü TV'ye bağlayıp maç izliyorum :) Bu işin profesyoneli olan arkadaşlar tavsiye ve öneri bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

http://www.sadecenotebook.com/hp-15-r213nt-l0f24ea-pmu400597

• ben de tavsiyelere açığım bu 1000-1400 arası konuyu takipteyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.