Şimdi Ara

MAX 1500 TL GÖRÜNTÜ VE SES KALİTESİ İYİ OLAN LAPTOP ÖNERİSİ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kardeşimin laptopu çalındığı için ona yeni bir laptop alacağız. Genel olarak internete girecek film izleyecek, müzik dinleyecek. odası küçük olduğu için ses sistemi istemiyor omum yerine laptopundan güzel ses çıkmasını istiyor ve görüntü kalitesi iyi olsun. tekrar laptopu değiştirme gibi bir niyetimiz olmadığı için uzun süre kullanır servis sorunu olmamalı kaliteli olmalı :) marka olarak Toshiba HP ve Sony önerirseniz sevinirim Laptopu yarın en geç cumartesi alacağız. Kardeşim şu anda istanbulda bu yüzden direk yerinden alacak nokta atışı tavsiyeniz olursa direk gidip oradan alabilir teşekkürler....

Laptopta fazla oyun oynanmayacak müh. programı kullanılmayacaktır fakat kaliteli olsun bilgisayar bana düşerse solidworks 3d max auto cad gibi programları kurup oyun da oynarım :))

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-NS31ST-S-NOTEBOOK,9727.html bunu buldum ama site hakkında bilgim yok. Bu siteden laptop alan göremedim forumda.. Mesajı forumda tarama yaparak açtım istanbul bilişimden laptop alan göremedim bir de ürünler hakkında birşey söyleyen yok sahte midir nedir? herkes teknik servis üzerinde yoğunlaşmış fakat onlar da genel olarak yardımcı olmaktalar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hifled -- 3 Eylül 2009; 19:07:38 >

• arkadaşın verdiklerine "sony dışında" katılıyorum...ayrıca bir ekleme yapayım;

hp pavilion dv6 1245...o da 1450 TL ve mükemmel sesi...

ayrıca şu linktekilerden ben toshiba a300'üçok seviyorum ya...tuşları falan çok güzel oyun oynayınca...grid'i full detay çalıştırabiliyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.