Şimdi Ara

Max. 1500 tl ye netbook önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler sınır 1500 önerilerinizi bekliyorum.

• Netbook'a o kadar para verme yazık edersin. 600-700'e rahat bulursun ki netbooku isteme nedenine bağlı
  • Hacı atom işlemciler sorun çıkartıyomuş diye duydum işte o kadar anlamıyorum işlemcilerden, oyun falan oynamıcam bide.
  • Netbookların çoğunda intel atom bulunur sebebi düşük voltaj harcamasıdır. Ama seçenek olarak amd fusion var artık onlara bakabilirsin atom istemiyorsan. mesela asus eee pc 1015B olabilir.
  • Hacı bide i3 i5 işlemcili olanlar var onlar hakkında ne düşünüyorsun fazlamı gereksiz olur ?
  • i5 li netbook varmı ? ilk defa duyuyorum o note booktur , maddi yönden sıkıntın yoksa asus lamborghini yada sony lerin en üst modellerini öneririm , ama mdemirsar ında dedigi gibi netbook a 1500 lira vermek mantıklı degil asus 1015px al oyun oynamak dısında her ihtiyacını karsılar
  • 10.1" yerine 12" alabilirsin yüksek özellikli ve nitekim küçük ekranlı. Netbook yüksek performans için tercih edilmiyor genelde ve üretilmiyor da.
    Buna bakabilirsin mesela o kadar fiyatla;

http://www.istanbulbilisim.com.tr/ferrari-fo200-313g25n-acer-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,15726.html

• kardes ferrariyi tavsiye etmeme sebeplerini soracak olursan yazmaya usenıyorum vatandaki yorumlara bak niye alma dedigimi anlarsın
  • Hm tamam hacı anladım, asus 1015px den başka bi önerin varmı?
  • sony VPCYB1S1E/S

asus lamborghini vx6

asus 1215p

asus 1015px

toshiba NB520-10T TRN

araştırmalarım sonucu bunları bulabildim, bunlardan birini alimmi yoksa başka tavsiyeleriniz varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poena -- 24 Ekim 2011; 22:03:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poena

sony VPCYB1S1E/S

asus lamborghini vx6

asus 1215p

asus 1015px

toshiba NB520-10T TRN

araştırmalarım sonucu bunları bulabildim, bunlardan birini alimmi yoksa başka tavsiyeleriniz varmı?

SONY VPCYB2M1E/S

daha hoş olur fakat çok para yaw indirime girerse al yok beklemek istemiyorum diyorsan mantıklı olanı asus 1015px
  • http://forum.donanimhaber.com/m_54211153/tm.htm bu konudaki lenova su anda en iyi netbooklardan biridir
  • Bence toplama bir laptop yap laptop u asus olabilir c-50 işlemcililer ucuzdur sonra işlemcisini E-350 ile değiştir ramini 4 gb yap hardiskini çıkart 240 GB lık şöyle güzel bir ssd taktırt sonra işletim sistemini mac os lion yap olaybudur ha birde batarya alabilirsin artarsa para 12 hücreli bu laptop sana çoook uzun süre gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 7 Kasım 2011; 4:46:28 >
  • Arkadaşlar bu vatanbilgisayar.com da %25 indirim ne zaman olur(olabilir) bilen var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.