Şimdi Ara

Max 1500 tlye f/p camasir makinesi tavsiye lutfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    siz bilirsiniz ben alma işine bir şey demem ama yerinizde olsam EWF1486GDW ile profilo CMG140DTR arasında seçim yapıp alırdım
  • Buyukluge takmis durumdayim :) battal boy battaniyelerimi yikamak istiyorum da mecburum buyuk almaya .ozellikleri iyi mi hocam en son attigim makinenin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aysuasya -- 22 Temmuz 2015; 18:48:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aysuasya

Buyukluge takmis durumdayim :) battal boy battaniyelerimi yikamak istiyorum da mecburum buyuk almaya .ozellikleri iyi mi hocam en son attigim makinenin ?

1.500 TL altında kazan hacimleri büyük ve inverter motorlu makineler:

Elextrolux EWF1404BR: 69 LT
    Ariston WMD 1044BX EU: 71 LT
    Hoover DYN 10146 PG: 74 LT
  • ysuleymany kullanıcısına yanıt
    Hoover in tambur hacminin 74 lt olması imkansız 64 lt olabilir ama 74 lt olması o tambur büyüklüğüne göre imkansız.

Bu da 11 kg diye iddia ettiği camasir makinesinin tamburu 60 lt civarlarındadir

Max 1500 tlye f/p camasir makinesi tavsiye lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -DanceOfEternity- -- 23 Temmuz 2015; 15:49:54 >
  • Bu konuda derya deniz , bogulucam ..

• DYN serisinin kataloğunda 10 ve 11 KG modelleri için 74 LT yazıyor.
    http://www.hoover.com.tr/images/Dynamic_10_brosuru.pdf

Max 1500 tlye f/p camasir makinesi tavsiye lutfen

• ysuleymany kullanıcısına yanıt
    Yanlış girilmiş olabilir 74 lt olmadığımdan adım gibi sonuna kadar eminim. En fazla 64 lt olabilir. Ya da pazarlama politikası olabilir.Çünkü bariz Aristonun 71 lt lik tamburundan bile küçük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -DanceOfEternity- -- 24 Temmuz 2015; 22:50:34 >
  • Hocam candy hoover tambur hacimleri ayrıca hotpoint 71 litre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm170 -- 24 Temmuz 2015; 22:51:16 >
  • Resim neden gelmedi anlayamadım?

• https://lh5.googleusercontent.com/proxy/vXpHv7VkBxCs-86mpT68IEpU_aS1XkrJIFHDQuV4yPfNU4TKDPk40mBbMT4z-hweaSW_eXblULjPWypRM7-WowZqgEnVUsrJQWudRvrE3rLea7S-kdQNu3PWgbY71yUlC_sIP1EoKa7rCOI=w443-h332-nc
    Resim böyle geldi kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm170 -- 24 Temmuz 2015; 22:55:20 >
  • storm170 S kullanıcısına yanıt
    Forum ile hızlı resim sitesine kara kediler girdi herhalde :)hehehehe şaka bir yana şu sıralar resim yükleme hatasını ben de yaşıyorum tekrar deneyin

• Tekrar aynısı oluyo :)

Hocam iyi tamam da bariz Ariston un 71 lt tamburundan bile küçük pek 74 lt olduğunu sanmıyorum. Mağazada bayağı küçük gözüküyordu çünkü. Bunu anlamak için içine tarti ile çamaşır sokmak yeterli 9 kg alıyorsa içi 74 lt olabilir onun dışında pek 74 lt olabileceğine ihtimal vermiyorum

• Bende hoover'ın yalancısıyım.

Size çeşitli makinelerin tambur fotoğraflarını atabilirim pm den o zaman 74 lt olmadığı anlaşılır

• shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    Biz onun için değil sadece tambur hacminin 74 lt olduğuna pek inanmıyorum ihtimal vermiyorum size çeşitli makinelerin tambur fotoğraflarını atabilirim pm den o zaman 74 lt olmadığı anlaşılır

• shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkürler özel satış durumu yok benim için. Sadece burada doğru bildigim bir şeyi kanıtlamak amacım. Çünkü mağazada baktım Vestel AEG Electrolux Hoover içlerinden en küçüğü Vestel ve Hoover idi. En büyüğü bana AEG Electrolux grubu geldi.

• Pm attim size artik gerçekten Hoover 74 lt mi anlayabilirsiniz

• EWF1486GDW alicam sanirim ... konuda konusulanlarda yardimci oluyor tskler :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.