Şimdi Ara

Max 2000 ₺ Telefon tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Max 2000 ₺ hangi telefonlar alınır benim için önemli olan kamerası ve stabil çalışması bide kronik sorunlar olması tamamdır. Oyun falan da oynarım arada ama o kadar fazla değil genelde fotoğraf çekmeyi seviyorum ve müzik dinlemeyi
    Bir kaç tane gözüme çarpan telefon var:
    -Sony xa1 ultra (şebeke sıkıntısından dolayı kararsızım)
    -Sony xz
    -Lg v20(kronik sıkıntıları olan bir telefonmuş)
    -asus zenfone 3
    -xiaomi mi 6(ithalatçı garantili olduğundan kararsızım)
    -One plus 5
    Edit:bütçe 2500 oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehelYusuf -- 29 Ağustos 2017; 14:26:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Bende xiaomi mi6 düşüncesindeyim kararsızım hayla.
  • Benim de bütçem 2000 TL lakin garantisiz ürün almak istemiyorum.

Bu seçeneklerin arasından şu an elimde Moto Z var fakat şarj ve ısınma konusunda şikayetlerim olduğu için telefonu abime vericem.

G6 nin 2 ay daha beklersem 2000 TL ye alabilirim diye düşünüyorum.

Mi 6 nin en fazla ederi 1400 TL den fazla değil ama herkes 2000 TL veriyor.

Sony nin de ekran kasa oranı şu an için tam anlamıyla çöp olduğu için yanaşmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xz g6 v20 den birini alabilirsin tabi 2000 lirayi aşıyor g6 biraz
  • Lg de kronik sorunlar oluyor diye duymuştum o yüzden biraz soğuk kaldım lg tarafına eskiden 2000 binlere amiral gemisi telefonlar alırdık bizim bütçe artmadı ama fiyatlar arttı ki ben öyle çok fazla para da vermek istemiyorum telefona sonuçta bir hevesle alıyoruz sonra sadece WhatsApp ve instagram için kullanıyoruz

• 2200 veya 2000 tl'ye samsung a5 (2017) var, bende kamera-müzik-sosyal medya üçlüsünü sık kullanıp telefon almak istiyordum, son kararım a5 olacak gibi.
    2016 a5i ben gayet beğendim, 2017si de güzeldir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soslubrokoli -- 28 Ağustos 2017; 23:29:45 >
  • soslubrokoli kullanıcısına yanıt
    Bende de 2015 a7 var dış kasası taş gibi telefon bende memnundum ama bi kaç arıza verdi sonuçta elektronik alet bunlar kronik olmadığı sürece arıza yapması normal ama samsung dan sıkıldım o yüzden farklı markalara bakıyorum

• Up

• Bütçe 2500 oldu

• MehelYusuf kullanıcısına yanıt
    hımm, yani elbet bi yerde bozuluyor bu telefonlar. samsung ve apple dışında da bende bi korku var sanki tek telefon bunlarmışta öbürleri yalanmış gibi...
  • benim de maks bütçem 2500.
    xaomi mi mix
    g6
    s8
    stylus 2+
    mi6
    note 5
    düşündüm note 5'i tanıdık telefoncudan 1500'e alabiliyorum diye listeme koydum baya uygun bana açıkcası 1000liram da cebim de kalır kıyafet falan alırım diye düşündüm ama işte 2 sene öncesinin telefonu, g6'yı forumda biri 1500'e saattı bugünlerde cihaz türkçe olmuyormuş ve kayıtsızdı ben kaydettiricektim yetişemedim. s8 çok kırılıyormuş drop test ve durability testlerini izledim korkunç gerçekten. dışına kocaman kılıf takarak da kullanmak istemiyorum telefonu. mi6'nın tipi 800liralık telefonmuş gibi gözüküyor ama donanım olarak listedeki en iyi telefon galiba. mi mix'in de tipi çok güzel ama ön kamerası vasatmış ve band sorunları varmış sanırım vodafone'da şansa bakın ki vodafone'um. bir türlü istediğim telefonu bulamadım benim için en çekici g6 ya da v30 olacak o da baya pahalı fiyata çıkar diye düşünüyorum

• FedeBankai kullanıcısına yanıt
    İyice kafam karıştı benimde galiba yarın gidip sony xz veya iphone 6s den birini alıcam bakalım hayırlısı artık

• MehelYusuf kullanıcısına yanıt
    neden xz ekran kasa oranı kötü gelmiyor mu size de, deklanşörü var gerçi o çok güel bi özellik, parmak izi yeride güzel ama video çekerken çok sallanıyor ois yerine başka bir sabitleyici kullanmışlar ama o da 30 fps video çekerken çalışıyormuş 60 fps çekerken çalışmıyormuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.