Şimdi Ara

max 2000 Tl oyun pc Acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Eski bilgisayarım olduğu için yeni bilgisayar almak istiyorum fakat bütçem biraz kısıtlı.Masaüstü bilgisayar alıcam (max 2000 TL) .Bazı forumlarda toplama yap diyorlar fakat toplamada garanti olmadığı için ve kendime güvenemediğim için toplama yapmıyıcam.Bana hazır olarak bir masaüstü bilgisayar lazım.Genellikle internette geziniyorum ve browser oyunlar oynuyorum.Ama arada fifa , cod ,battle.... gibi oyunlarda oynamak istiyorum. Bana max 2000 TL olucak şekilde iyi performans vericek pc lazım. Önerilerinizi linklerle beraber bekliyorumm.

• up
  • toplama al hazır sistem düşünme bile sonradan pişman olursun
  • Sakın toplama alma bn aldım evin bilgisayarı oldu ve taşınmaz bir yere de elinde kalır anlayacağın bn sana Toshiba Satellite M50-A-11J tavsiye ederim teknosa da şu an indirimde 1900 tl müthiş oyun pc bnde almayi düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *FalconGamer*

Sakın toplama alma bn aldım evin bilgisayarı oldu ve taşınmaz bir yere de elinde kalır anlayacağın bn sana Toshiba Satellite M50-A-11J tavsiye ederim teknosa da şu an indirimde 1900 tl müthiş oyun pc bnde almayi düşünüyorum

bende bi zararı var sandım e tabii hem kazıklanmıyosun hemde daha ucuza daha yüksek performans alıyorsun evvin bilgisiyarı olması çok normal
  • Anladığım kadarıyla acemisin.Toplama almayacaksan forumlarda fazla bir işin yok Vatana veya başka bir mağazadan yardımcı olsunlar.Toplama çok uğraştırıyor insanı yemin ediyorum illet ettim tabi ayrı bir zevki de var
  • Tavsiye etmem masaüstü garantisi yok taşınamıyo ama illa oyun için diyosan masaüstü al bide masaüstü PC'ler daha uzun ömürlü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2500 TL Oyun Bilgisayarı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nasil garanti yok? Aldigin her parcanin kendi garantisi var

• quote:

Orijinalden alıntı: *FalconGamer*

Tavsiye etmem masaüstü garantisi yok taşınamıyo ama illa oyun için diyosan masaüstü al bide masaüstü PC'ler daha uzun ömürlü

hocam dengesizmisiniz? toplama bilgisayar almak garnti açısından daha mantıklı çünkü her parçanın ayrı ayrı garantisi var. bi parça bozulunca sadece bozulan parçayı göndermen yeterli oluyo toplama sistemde. insanların kafasını karıştırma bilmiyosan otur oturduğun yere.
  • Hazir PC alırsan hayatinin hatasini yaparsin, pişman olursun.
    Toplamada her parçanin garantisi var. kim dedi yok diye?Ayrıca pc yi mesela vatanda aldin parca parca, sen toplamicaksinki, onlar toplayıp sana vericek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazir pc daha kotu kasanin icini ac garanti gider

• Bnce de toplama al parçaları için atarak alırsın mesela bazı hazır pclerde saçma sapan markalı ram düşük seviye ekran kartı koyuyolar
    Örn: Casper"ın oyun canavarı diye yutturduğu gt630 ekran kartlı pc
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.