Şimdi Ara

MAX 2000 TL Sistem Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kuti1275

Görmedim hocam özür dilerim bende düzgün bir soğutucu arıyordum bu yada hyper 212 evo düşünüyorum siz ne dersiniz?

Önemli deği kardeşim, özür dilemeni gerektirecek bir durum yok.. Soruna gelince; ben soğutucu uzmanı değilim, ama kullanıcı yorumları ve bazı işi bilen arkadaşlara göre, 612S modeli bu ürüne göre biraz daha performanslı ve sessiz çalışıyor.. Fiyatları da aynı.. bu yüzden ben de sana 612S modelini öneriyorum..

• Şu devirde 550 W bir PSU'nun orta halden yüksek bir kasayı doyuracağından hiç emin değilim. Madem ki oyun oynamıyorsunuz, neden bir bilgisayara bu kadar bütçe ayırdınız? Bana kalırsa iyi ekran kartı alıp oyun bilgisayarı düzmeyeceksen YAZIKTIR O PARAYA.

Hızlı olsun istiyorsanız alın bir 8350, overclock yapacak mısınız? Ona göre anakart düşünürüz.

Ram de 4 gb falan almayın, tek modül 1600 Mhz 8 GB alın. İleride upgrade istiyorsanız.

SSD'nin size 60 GB yeteceğini düşünüyorum. Filmlerinizi, resimlerinizi 1 TB'lık bir seagate'de depolarsınız.

Bana kalırsa almışken ekran kartınızı en az 7850 almalısınız. Sonradan 1 oyun oynamak istersiniz, PİŞMAN OLURSUNUZ VERİLEN O PARAYA.

Tam olarak kararınızı verdiğinizi düşünmüyorum ki 1600-2000 TL geniş bir bütçe aralığıdır, bence bilgisayarla ne yapacağınızı tam olarak bilin. Sonrasında 1 oyun oynamak istersiniz, vardır elinizde 8350, 990 anakart, 8 gb ram ama 7770'le olduğunuz gibi kalırsınız.

Benden söylemesi...

İyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: porquetevas

Şu devirde 550 W bir PSU'nun orta halden yüksek bir kasayı doyuracağından hiç emin değilim. Madem ki oyun oynamıyorsunuz, neden bir bilgisayara bu kadar bütçe ayırdınız? Bana kalırsa iyi ekran kartı alıp oyun bilgisayarı düzmeyeceksen YAZIKTIR O PARAYA.

Hızlı olsun istiyorsanız alın bir 8350, overclock yapacak mısınız? Ona göre anakart düşünürüz.

Ram de 4 gb falan almayın, tek modül 1600 Mhz 8 GB alın. İleride upgrade istiyorsanız.

SSD'nin size 60 GB yeteceğini düşünüyorum. Filmlerinizi, resimlerinizi 1 TB'lık bir seagate'de depolarsınız.

Bana kalırsa almışken ekran kartınızı en az 7850 almalısınız. Sonradan 1 oyun oynamak istersiniz, PİŞMAN OLURSUNUZ VERİLEN O PARAYA.

Tam olarak kararınızı verdiğinizi düşünmüyorum ki 1600-2000 TL geniş bir bütçe aralığıdır, bence bilgisayarla ne yapacağınızı tam olarak bilin. Sonrasında 1 oyun oynamak istersiniz, vardır elinizde 8350, 990 anakart, 8 gb ram ama 7770'le olduğunuz gibi kalırsınız.

Benden söylemesi...

İyi forumlar

Oyun oynamayacagim ama hizli olsun istiyorum acikcasi cok anlamiyorum . Su anda da baya bir sey yazan oldu kafam karisti butceyi dusurebilirim o cok muhim degil aslinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.