Şimdi Ara

MAX 2000 TLYE TOPLAMA OYUN BİLGİSAYARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar 2000 tl civarında TAMAMEN OYUN İÇİN, 4-5 sene parçalarında oynama yapmadan kullanabileceğim bir kasa toplamak istiyorum. Pc toplamak konusunda pek bir bilgim yok sadece birkaç gündür forumdaki konuları araştırarak biraz bilgi sahibi oldum. Yalovada yaşıyorum ve buradaki Vatan mağazasında tüm parçaları bulamazsam Vatan internet sitesinden sipariş etmeyi düşünüyorum (tabi başka güvenilir, fiyat olarak uygun sitelerden de önerilerinize açığım, parçaları bilgisayarcıda toplatabilirim)

Forumdaki konuları incelediğimde AMD vs INTEL çatışması olduğunu gördüm, bütçeme göre sizce hangisi daha uygun olur, overclock hakkında bilgim yok ama ilerde yapmam gerekir mi ve bunun için hangi işlemci uygun olur?

Ekran kartı olarak Sapphire R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı düşünüyorum f/p anlamında iyi bir ürün olduğunu duydum.

2007 yılından beri kullandığım VGA girişli Acer AL1917w model 19 inç monitörüm var, yıllardır tek bir sorun bile çıkarmadı ve bozulana kadar da kullanacağım gibi görünüyor çünkü bütçemi tamamen kasaya yatırmak istiyorum.

Yardımcı olursanız 1 hafta içinde parçalara karar verip sipariş etmeyi düşünüyorum, sorunsuz ve bütçeme göre en iyi performansta ürün olmasını istiyorum ve önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler..

• Intel core i5 4460
    asus h81-m plus
    gskill 2x4 1600 mhz
    sapphire r9 280 veya r9 270x
    wd caivar blue 1tb 7200rpm
    corsair carbide champ spec02

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PowerHD35

Intel core i5 4460
    asus h81-m plus
    gskill 2x4 1600 mhz
    sapphire r9 280 veya r9 270x
    wd caivar blue 1tb 7200rpm
    corsair carbide champ spec02

+1 bu sistemi alabilirsin kasayı gidince gözünle görüp kendin karar ver. 500W 80+ sertifikalı PSU yetecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokbu -- 22 Ocak 2015; 0:21:05 >
  • Kasayı Zevkine Görede Seçebilirsin
     MAX 2000 TLYE TOPLAMA OYUN BİLGİSAYARI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PowerHD35 kullanıcısına yanıt
    Bu sistem benim de kafama yattı fakat almışken 100 tl daha ekleyip i5 4690 almalı mıyım aralarında bariz bir fark var mıdır , yoksa 4460 yeterli midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squelcher -- 22 Ocak 2015; 14:12:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butçen yetiyorsa al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2500 TL Oyun Bilgisayarı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.