Şimdi Ara

max 22000 tl Hatchback arac yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • max 22000 tl param var Hatchback 5 kapı fiat ve renault harici klimali bi arac arıyorum kac gündür deli olacagım allah rızası için yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekstilci77 -- 14 Mayıs 2016; 12:14:13 >

• Konu takip, yaklaşık olarak belirttiğiniz bütçe civarı bende 2. el hb araç arıyorum. 2008 Opel Corsa'lar bayağı hoşuma gidiyor ama piyasası nedir ne değildir pek fikrim yok. 25 - 28 bin aralığında güzel araçlar var fakat ağır kazası, hatası olduğu için mi bu civar fiyattalar yoksa piyasası mı budur bunu merak ediyorum. Gönlünüzce bir araç bulabilirsiniz umarım hocam. :)
  • Nissan almera olabilir bizde suan almak için arastiriyoruz ama pek temiz bulamiyoruz malum ben arastirdim neticede japon sizde arastirabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala bakmaktayım adamlar ucurmus fiyatları ben yazın kolay kolay temiz araç bulamayız.
  • konuyu takipteyim
  • Kardeş peugeot 206 var bende düşünürseniz eğer 206 X-Design/92000km/Renk beyaz/Tramer temiz/Değişen yok sadece sağ arka çamurluk boyali.Dusunursen mesaj atabilirsiniz forumdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004 model bir ibiza.. yakıtı da herşeyi de mukemmel..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.