Şimdi Ara

Max. 25.000 TL Araç Tavsiye ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ARKADAŞLAR ŞU ARAÇ ALINIR MI ARAÇTA BEL ALTI BOYA VAR DİREKLERDE FELAN BİRŞEY YOK DEĞİŞEN PARÇASI ÇAMURLUK ALINIR DERSENİZ GİDİP ARABAYI BİR GÖRECEĞİM BAKACAĞIM YANİ HANİ OLURDA SATARKEN FELAN SIKINTI ÇERERMİYİM BOYALI OLDUĞU İÇİN HASAR KAYDI BULUNMAMAKTADIR.

ARAÇ ŞU : FOCUS
  • monofotcu M kullanıcısına yanıt
    ARKADAŞLAR BİLİYORUM ÇOK KARARSIZ KALDIM FAKAT SON KARARIM ANLAŞTIM ARACIN SAHİBİYLEDE

Chevrolet Lacetti 1.6 Wtcc 2011 Model

50 BİN KM. DE KAZASIZ BOYASIZ FABRİKASYON LPG ÇIKIŞLI Biliyorum üretimi durdu chevrolet avrupa pazarından çekilecek fakat 10 yıl boyunca yedek parça garantisi var sonuçta 10 yıl sonrada bulamıyacaz diyede bir şey söz konusu değil. O yüzden Yüksek model ucuz bir araç almak istiyorsanız bende tavsiye ederim bu aracı olumsuz hiçbir yönü yok. Temiz güzel araç hem aielenle bin hemde Free takıl :) Aldımı en az 3-5 yıl binilir bu araca Saygılar.

BU ARACI ALIYORUM HERKEZE TEŞEKKÜRLER YORUMLARI VE ÖNERİLERİ İÇİN...
  • Tam megane'dan vazgeçin yazıyordum son yorumunuzu okudum hayırlı olsun kaza belasız kullanın inşallah :)
  • hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: monofotcu

ARKADAŞLAR BİLİYORUM ÇOK KARARSIZ KALDIM FAKAT SON KARARIM ANLAŞTIM ARACIN SAHİBİYLEDE

Chevrolet Lacetti 1.6 Wtcc 2011 Model

50 BİN KM. DE KAZASIZ BOYASIZ FABRİKASYON LPG ÇIKIŞLI Biliyorum üretimi durdu chevrolet avrupa pazarından çekilecek fakat 10 yıl boyunca yedek parça garantisi var sonuçta 10 yıl sonrada bulamıyacaz diyede bir şey söz konusu değil. O yüzden Yüksek model ucuz bir araç almak istiyorsanız bende tavsiye ederim bu aracı olumsuz hiçbir yönü yok. Temiz güzel araç hem aielenle bin hemde Free takıl :) Aldımı en az 3-5 yıl binilir bu araca Saygılar.

BU ARACI ALIYORUM HERKEZE TEŞEKKÜRLER YORUMLARI VE ÖNERİLERİ İÇİN...

En dogru karar hocam simdiden hayurli olsun acaba ne kadar fiyati?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.