Şimdi Ara

Max 2500-2600 TL'ye Monster Abra A7 V5.2.1 mi Alınmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar.Uzun zamandan beri masaüstü kullanan ve yüksek performansa alışmış bir pc kullanıcısı olarak artık üniversiteye geçeceğimden ötürü paranız olmadığı sürece pek sevilesi olmayan laptoplara geçeceğim.Uzun araştırmalar sonucu şahsen başlıkta da belirttiğim gibi Monster Abra A7 V5.2.1'de karar kıldım.Bütçe kısıtlı ve 17.3" şart,önerilerinizi ve Monster hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.Şimdiden Teşekkürler (Max bütçe 2500-2600 TL)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UP

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun performansları için Monster gayet iyi. Fazla uzun süreli kullanmayacaksanız alabilirsiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla kullanmayacaksanız derken? diğer markalara göre ömrü neden kısa ve kaç yıl kadar işimi görür acaba,ben en azından 4 yıl kullanacağım birşey arıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sn. Diablo99;

Düzenli 4/5 aylık aralıklarda fan bakımı ve temizliği yaptığınız sürece uzun süre sorunsuz olarak kullanım yapabilirsiniz, teknik bilginiz varsa ürünü açarak temizlik ve parça ekleme işlemlerini kendinizde yapabilirsiniz fiziksel zarar vermediğiniz sürece garanti dışı kalmamaktadır.

Ayrıca seçtiğiniz hangi Monster modeli olursa olsun 15 gün koşulsuz ürün iade garantisi ile ürünü istediğiniz gibi evinizin rahatlığında ve konforunda saatlerce test edebilir, sabahlara kadar Monster 'ınızda oyun oynayabilir ve şayet memnun kalmazsanız anında iade ederek ödeme yaptığınız biçimde paranızı anında geri alabilirsiniz.

Sorularınız varsa foruma veya bize yazın lütfen, size memnuniyetle yardımcı olmaya çalışalım.

Ayrıca size ulaşabileceğimiz bir iletişim numarasını bizimle paylaşmanız durumunda biz de sizi arayabiliriz. Arkadaşlarımız memnuniyetle tam da satın almak istediğiniz Monster notebook modelini oluşturmada size memnuniyetle yardımcı olacaklardır.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.