Şimdi Ara

Max. 2500 Tl'ye oyun oynatacak Laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim maximum 2500 tl bütçem var. Laptop almayı düşünüyorum. Şuan ki güncel oyunları oynayatacak bir laptop.(gta 5 vs.).şimdi çıkıp o fiyata gta5 oynıyamassın diyip insanın moralini bozmayın.

Dediğim gibi oyun oynıyacağım nette takılırım küçük bir ihtmal film izlerim.onun dışında başka program kullanmıyacağım.şuan pc im var ama hurda gibi bişey.zaten pc ve laptop arasında çok kaldım hatta hala fikrim değişebilir.Bu arada pc almakiçin ikna edebilecek varsa buyursun.

Bunun dışında başka bir kriterim yok. he bide ne zaman fiyatlar düşer? karne haftası filan düşermi yoksa 1.2 ay sonra dolar düşer filanmı vs. yani?

şimdiden yardımalrınız için teşekkürler.

• http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6232&urn=459745&lang=tr-TR#.VWoh6c_tmkq

forumda gezerken bunu buldum arkadaşlar. sizce alınırmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkfurkan41

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6232&urn=459745&lang=tr-TR#.VWoh6c_tmkq

Hp PAVILION 15-P202NT CORE İ5 5200U 2.2GHZ-8GB-1TBHDD-15.6-4GB-W8.1 NOTEBOOK

Kardeşim ben Aldım şuanda online ve grafik ayarları yüksek olan her oyunu oynuyorum Sanada tavsiye ederim ısınma sorunu yok soğutucunu sağlam aldığın zaman sıkıntı olmaz

• quote:

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6232&urn=459745&lang=tr-TR#.VWoh6c_tmkq

bu eski bi model, sıfır satışı yok dikkat ettiysen
    ama marka olarak monster öneririm; lakin mevcut modelleri bütçenizi biraz aşıyor, nakit, tırraaak diye ödeme yapacaksanız biraz bütçe artırımı ile abra a5 modellerinden bazılarına bakabilirsiniz.
    ayrıca victor gaming machine yazın google'a, bi de ona bakın.
    birde acer nitro modellerini bi araştırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snelius -- 1 Haziran 2015; 13:05:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ByKus42

Hp PAVILION 15-P202NT CORE İ5 5200U 2.2GHZ-8GB-1TBHDD-15.6-4GB-W8.1 NOTEBOOK

Kardeşim ben Aldım şuanda online ve grafik ayarları yüksek olan her oyunu oynuyorum Sanada tavsiye ederim ısınma sorunu yok soğutucunu sağlam aldığın zaman sıkıntı olmaz

şuan bende bimekste buldum hp.

HP Pavilion 15-p214nt (L1T67EA) Intel® Core™ i7 5500U 2,4 Ghz 15,6" 8 GB 1 TB Windows 8 Notebook

http://www.bimeks.com.tr/urun/146256/hp-pavilion-15-p214nt-l1t67ea-.aspx

aynı özellikler işlemci farklı sadece fiyatı 2.139 Tl
    senin dediğin vatanda 2.089
    sizce fark edermi veya hangisi iyi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: panters1979

HP Pavilion - 15 p214np (ENERGY STAR) Notebook
    Intel i7 5500U - 2.4GHz - 8GB Ram 1TB HDD - 4GB Ekran Kartı win 8.1 pro

indirimlerle 1989 TL ye geliyor

tavsiye ederim

http://www.n11.com/hp-pavilion-15-p214np-energy-star-notebook-P63784217

bykus42 ye yazdığım gibi bimekste bulduğum 2139 tl ve özellikleri senin verdiğin laptoplada aynı farkı nedir ? hangisi alınmalı? ve bide sen 1989 tlye geliyor demişsin şuan baktım 2.149 tl acaba n11de de haftasonumu indirim oluyor teknosa gibi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Snelius

quote:

ama marka monster öneririm; lakin mevcut modelleri bütçenizi biraz aşıyor, nakit, trraaak diye ödeme yapacaksanız biraz bütçe artırımı ile abra a5 modellerinden bazılarına bakabilirsiniz.
    ayrıca acer nitro modellerini bi araştırın

kardeşim bende anlamıştım bir şeylik olduğunu meğersem stokta yokmuş. her neyse stoktakilere baktım 2.650 tlden başlıyor. abra a5 zaten incelediğim bir laptoptı. fakat bütçem zaten zor zoruna 2.500 oluyor zatn latoopu aldıktan sonra soğutucusuydu,faresiydi,kulaklığıydı yine fiyat 3.000e gelicek. o yüzden monsterlardan soğudum. victorada bakmıştım iyi laptopları
    var ucuzda. senin önerdiğin bir victor varmı? hp pavilionla kıyaslıyacağım.

Herkese yorumları için teşekkürler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2500 TL Oyun Bilgisayarı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bjkfurkan41 B kullanıcısına yanıt
    victorun tüm modellerini bilmiyorum ama zaten en fazla 10-12 model vardır. şöyle bi açıp, fiyatlarına bakın, istediğiniz ekran kartı hangisinde var ona bakın. ordan da kendinize uygun bi konfigürasyon ayarlayın. hp marka nasıldır bilemem, kendim kullanmadım hiç ama ısınmadan şikayetçi olanları çok, tabii bu durum modelden modele değişiklik gösterebilir. bahsettiğiniz hp'nin ve beğendiğiniz victor'un linklerini atarsanız sizin için bi değerlendirmede bulunabilirim.
  • quote:

quote:

quote:

ama marka monster öneririm; lakin mevcut modelleri bütçenizi biraz aşıyor, nakit, trraaak diye ödeme yapacaksanız biraz bütçe artırımı ile abra a5 modellerinden bazılarına bakabilirsiniz.
    ayrıca acer nitro modellerini bi araştırın

kardeşim bende anlamıştım bir şeylik olduğunu meğersem stokta yokmuş. her neyse stoktakilere baktım 2.650 tlden başlıyor. abra a5 zaten incelediğim bir laptoptı. fakat bütçem zaten zor zoruna 2.500 oluyor zatn latoopu aldıktan sonra soğutucusuydu,faresiydi,kulaklığıydı yine fiyat 3.000e gelicek. o yüzden monsterlardan soğudum. victorada bakmıştım iyi laptopları
    var ucuzda. senin önerdiğin bir victor varmı? hp pavilionla kıyaslıyacağım.

Herkese yorumları için teşekkürler...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar acil yardım!!! 5 tane notebook arasında kaldım. :D öncelikle notebookların linkini paylaşıcağım sonrasında değerlendirip kafama takılan soruları sorucağım.

1- http://www.bimeks.com.tr/urun/146256/hp-pavilion-15-p214nt-l1t67ea-.aspx
    2- http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z5070-59-432079-notebook?keyword=432079
    3- http://www.pcdepo.com/victor-vic-g5021a-gaming-notebook
    4- http://www.vatanbilgisayar.com/acer-v3-772g-core-i5-4210m-26ghz-12gb-ram-1tb-hdd-173-2gb-w81-notebook.html#ozellikler
    5- http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10160

arkadaşlar noteboklar bunlar şimdi 1.nci ve 2.nci link yani hp ve lenova olanlarda 4gb ekran kartı var ama 840m.i7 işlemcileri var ve hızları iyi.8gb ram var ve 1tb hdd leri var.dediğim gibi tek eksik noktaları ekran kartı..
    şimdi 3.4 ve 5.linkler victor-acer-asus bunlardan asus olanda 2gb gtx850m var.acerda 4gb gtx850mvar. victorda 2gb gtx950m var.
    acerda 12gb ram,victorla asusta 8 gb ram.
    acerda 1 tb. victor ve asusta 500 gb hdd var.
    bu verilere göre acer ağır basıyor.

fiyatları:

1-hp 2139 TL.
    2-lenova 2202 TL.
    3-victor 2488 TL.
    4-acer 2311 TL.
    5-asus 2028 TL.

Sizce hangisi alınmalı. veya sizin başka bir tavsiyeniz varmı. gerçi zaten çok fazla tercih arasında kaldım ama

• quote:

victorun tüm modellerini bilmiyorum ama zaten en fazla 10-12 model vardır. şöyle bi açıp, fiyatlarına bakın, istediğiniz ekran kartı hangisinde var ona bakın. ordan da kendinize uygun bi konfigürasyon ayarlayın. hp marka nasıldır bilemem, kendim kullanmadım hiç ama ısınmadan şikayetçi olanları çok, tabii bu durum modelden modele değişiklik gösterebilir. bahsettiğiniz hp'nin ve beğendiğiniz victor'un linklerini atarsanız sizin için bi değerlendirmede bulunabilirim.

dademin paylaştığım gibi ..victorun vic-g5021a yı buldum. senin başka bir tavsiyen varmı? veya yukarıdakilerden hangisi daha iyidir. ?
  • quote:

quote:

dademin paylaştığım gibi ..victorun vic-g5021a yı buldum. senin başka bir tavsiyen varmı? veya yukarıdakilerden hangisi daha iyidir. ?

Alıntıları Göster
    kardeşim oyun dediğin ekran kartıyla oynanır hazır cebnde 2500 tl var gtx 840 m diyenleri es geçiceksin direk o paraya alabileceğin en iyi ekran kartı gtx860 m dir ki o ekran kartıyla da istediğin her şeyi yaparsın şu hp pavilion al diyenleri boşver ekran kartı dandik

benim sana önerim asus x550jk alman fiyatı n11 de filan 1900 civarında rami ddr3 4 gb geri kalan 600 tl nin 200 tlsini 4 gb başka bir ram almanı kalan paranın bir kısmınada ssd almanı önerrim inan bana daha çok işine yarayacaktır

• hamit88 kullanıcısına yanıt
    840mlerde 4 gb hafıza var ama yinede bir gtx serisi kadar olamaz.
    bende şuan acerle asus arasındayım.
    asus x550jk 'yı novabilgisayarda +4gb ekliyerek 2000 tlye satıyorlar. fakat n11de bonus filan olayı olduğu için büyük ihtimal yine n11den alabilirim.
    şimdi asıl soru acer v3-772g vatanda 4 gb gtx850 diyor. sence asusmu acer mı?
    ayrıca acer da gereksiz olsa bile 12gb ram var. ve 1tb hdd var
  • quote:

840mlerde 4 gb hafıza var ama yinede bir gtx serisi kadar olamaz.
    bende şuan acerle asus arasındayım.
    asus x550jk 'yı novabilgisayarda +4gb ekliyerek 2000 tlye satıyorlar. fakat n11de bonus filan olayı olduğu için büyük ihtimal yine n11den alabilirim.
    şimdi asıl soru acer v3-772g vatanda 4 gb gtx850 diyor. sence asusmu acer mı?
    ayrıca acer da gereksiz olsa bile 12gb ram var. ve 1tb hdd var
    kardeşim dediğin bilgisayarla gta 5 i the witcher 3 ü oynuyableceğini sanmam ekran kartı gt750m benim dediğim ise gtx850 hem senin dediğinin fazlası bitek 1tb hdd ve 12gb ram ki bunlar çok gereksiz benim dediğm bilgisayarı alsan kendin sonradan 4 gb ram ekleyip 120 gb lık ssd alırsın inan bana daha iyi olur hem fiyatlarıda eşit olur o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamit88

kardeşim dediğin bilgisayarla gta 5 i the witcher 3 ü oynuyableceğini sanmam ekran kartı gt750m benim dediğim ise gtx850 hem senin dediğinin fazlası bitek 1tb hdd ve 12gb ram ki bunlar çok gereksiz benim dediğm bilgisayarı alsan kendin sonradan 4 gb ram ekleyip 120 gb lık ssd alırsın inan bana daha iyi olur hem fiyatlarıda eşit olur o zaman

Alıntıları Göster
    gtx950m 2gb geforce
    8gb ram
    i7 4710mq işlemci

2513tl viktor VIC-G502K
  • quote:

bu ssdyi notebooka kurmak için, hdd yi veya cd-romu kaldırmakmı gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaplan11

gtx950m 2gb geforce
    8gb ram
    i7 4710mq işlemci

2513tl viktor VIC-G502K

i7ye gerek yok i5lisi şuan pcdepoda 2300e düşmüş.
    ama victorun servisi filan sıkıntı diyorlar. o yüzden victoruda eledim.
    acer dada çok sorun var diyorlar
  • quote:

yok kardeşim benim dediğim acer da gtx850m var. hemde 4 gb vatanda
  • quote:

quote:

gtx950m 2gb geforce
    8gb ram
    i7 4710mq işlemci

2513tl viktor VIC-G502K

Bende acer 5740g var. Ve 5 yıl oldu sadece 2 kere servise gitti 20 günde döndü. Bana göre çok iyi hala fişek gibi çalışıyor. Viktor ise çok uygun fiyata iyi sistem veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

gtx950m 2gb geforce
    8gb ram
    i7 4710mq işlemci

2513tl viktor VIC-G502K

Bende acer 5740g var. Ve 5 yıl oldu sadece 2 kere servise gitti 20 günde döndü. Bana göre çok iyi hala fişek gibi çalışıyor. Viktor ise çok uygun fiyata iyi sistem veriyor.

victor g451 i şimdide buldum. onada kafam yattı.
    victor alabilirim.şuan hala acer asus victor arası gidip geliyorum

• bjkfurkan41 B kullanıcısına yanıt
    KArdeşim Bu msj Bana ait deil bide benhttp://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion-15-p202nt-core-i5-5200u-22ghz-8gb-1tbhdd-156-4gb-w81-notebook.html bu kasayı önerdim i7 deil i5
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.