Şimdi Ara

Max 2500 TL'ye Smart TV önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ewarrr

quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

Kanallari hd izlemek icin harici bir hd uydu alicisi almaniza gerek yok tv de dahili hd uydu alici geliyor zaten sizr sadece uydu kablonuzu takmaniz yeterli oluyor.
    Tv de oyun , pc , sinema gibi modlar mevcut istediginiz secebiliyorsunuz.
    Cihaz gercek 100hz bilginiz olsun.500hz yazdiginia kanmayin yazilimlar ile 500hz e ciktigi belirtiliyor ama resmen tv ureticilerinin sallamasyon degerleri bunlar hep,ama cihaz 100hz..50hz tv lerden farkini gozle rahat anlayabilirsiniz.

Hocam sormayı unuttum.TV'nin tepki süresi nedir?Konsolu bağlayınca sorun olmasın.

Herhangi bir kullanicidan tepkime suresiyle alakali bir sikayet gormedim konsol acisindan.pc monitir olarak bir sikinti yok ama bilginize.

Bugun alabilme şansımız var bakalım.

edit:47LB652V'yi aldık hocam .Yarın geliyor.İnşallah sorun çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 29 Ocak 2015; 13:15:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ewarrr kullanıcısına yanıt
    652 nin gercek panel hizi 50Hz diye biliyorum ben 670 de 100Hz oldugunu duymustum.Media Markt daki gorevliyede haricem sormustum oda benim bikdigim gibi soylemistiAralarinda diger farkda 652de Sihirli kumanda yok 670De mevcut.Panel hizlari hakkinda bildiginiz site felen varsa bana geri donus yapabilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: emre4335

652 nin gercek panel hizi 50Hz diye biliyorum ben 670 de 100Hz oldugunu duymustum.Media Markt daki gorevliyede haricem sormustum oda benim bikdigim gibi soylemistiAralarinda diger farkda 652de Sihirli kumanda yok 670De mevcut.Panel hizlari hakkinda bildiginiz site felen varsa bana geri donus yapabilirmisiniz

652'de sihirli kumanda var.Verdiler teknosada.TV'de bugun gelecek.Ve ben panel hızını 100 diye biliyorum.Çoğu yorumda hatta neredeyse hepsinde 100 hz demişler.

"55" LG LB652v modeli olan 3D smart led tv dir.CMR 500Hz ancak native Hz değeri 50 hz diyenler var 100Hz diyenler var.bundan önceki cihazımda lg 42" fullhd lcd tv native 50hz idi.. iki ekran arasındaki fark çok fazla."Yorum Ewarr hocamdan alıntı.Çok fark varmış ikisi de 50hz olsa bile.Bence 100 hz'dir.O kadar olmasının sebebi budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 30 Ocak 2015; 1:03:27 >

• Hadi ya ben yok diyebiliyorum.Ya bu TV piyasasi cok sacma kimse dogru duzgun bisey bilmiyo yada bilgilendirilmiyo mi diyeyim artik.Birinin var dedigine biri yok diyo neyse hayirli olsun gule gule kullanin

• quote:

Hadi ya ben yok diyebiliyorum.Ya bu TV piyasasi cok sacma kimse dogru duzgun bisey bilmiyo yada bilgilendirilmiyo mi diyeyim artik.Birinin var dedigine biri yok diyo neyse hayirli olsun gule gule kullanin

Sağ olun hocam.

• Sektörde olan biri olarak yapman gerekenler ;

Kesinlikle ve kesinlikle philipsten uzak dur amblight özelligi haric hiç bir işe yaramaz.

Smart özelligi iyi olsun tv den internete hızlı baglanıyım keyifli Video seyrediyim, parlak görüntüsü olsun diyosan samsung alacaksın ( H6470 modeli)

Görüntüsü iyi olsun, renkler doğal olsun kaliteli olsun diyosan lg alacaksın ( lb670 modeli)

Not: Sony'de alabilirsin şık ince tasarım güzel görüntü

• quote:

Hadi ya ben yok diyebiliyorum.Ya bu TV piyasasi cok sacma kimse dogru duzgun bisey bilmiyo yada bilgilendirilmiyo mi diyeyim artik.Birinin var dedigine biri yok diyo neyse hayirli olsun gule gule kullanin

Hocam mrb, aynen tv piyasası resmen berbat ulkemizde...genelde hz değerleri bütün üreticilerde balon şişirme değerler bu bir gerçek..
    İlk olarak gerçek native hz değerleri hususunda üreticilerin tüketicileri kandırmayacak değerleri yazması gerekir kanaatimce...
    Lb652v serisi lg smart tvler bative 100Hz dir bu konuda şüpheniz olmasın..
    652v ile 670v arasında panelde fark yok sadece kenar çerçeve farkı vardır.652v de krom ince kenar çerçevçe mevcut 670 de ise çerçeve yoktur. Diğer herşey hemen hemen aynı..
    Bu arada akıllı kumanda 652v de mevcut kendim kullanıyorum , vatandan aldıgımda akıllı kumanda hedıye idi (kampanya ile ücretsiz verdiydi) şuan ücretli 150tl karşılıgında akıllı kumanda satın alıyorsunuz.yani tv nin kutusundan ücretsiz çıkmıyor akıllı kumanda , bilginize.....
    Yalnız pc de her daim 75hz panel hızının üzerine çıkamadım..araştırmalarım sonucunda bütün tv lerde pc standart hz değeri 60hz oldugunu gördüm..monıtorun tv den farkı bu hz değerleri olabilir belki) kısaca bğtün tv lerde standart60hz görüyor hem konsol hemde pc monıtoru olarak..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.