Yakın zamanda ev kurma aşamasındayım. TV araştırması yapıyorum. Forumdaki konuların bir kısmını fırsat buldukça okudum. İş yoğunluğumdan dolayı fazla araştırma yapamama rağmen forum sayesinde ışık sızması, banding, bulutlanma, input lag gibi birçok şeyi öğrendim ve piyasada ne kadar çok sorunlu model olduğunu gördüm.
Aklımdaki bütçe 2000-2500TL aralığında en önemli özelliği benim için 4K olması. Smart TV, dahili uydu alıcı, android vs.. gibi özellikler pek ilgimi çekmiyor. Zaten uydu alıcım mevcut olduğundan bu kanal geçişi sorunuyla karşılaşacağımı düşünmüyorum, smart tv android gibi kilitlenen uygulama sorunlarıyla karşılaşmayacağım çünkü bu özellikleri kullanmayacağım.
TV kullanırken benim için en önemli unsur laptobumu tvye bağladığımda sorunsuz bir şekilde çalışması. Smart tv benim için budur aslında :) Genel anlamda internetten 1080p ve hiç deneme şansı bulamadığım 4k filmleri indirmeyi bunu bilgisayarımdan tvye aktarıp izlemeyi düşünüyorum. Normal zamanda uydu kanalları yeter tahminimce. Dolayısıyla mkv filmleri izlerken hareketli sahnelerde titreme, ekran görüntüsünde bulanıklık, siyah oranında azalma gibi sorunlarla karşılaşmak istemiyorum.
Bu bilgiler ışığında bana tv tavsiyesinde bulunacak arkadaşlardan destek rica ediyorum. Aklımda Samsung ve Philips markalarının birkaç modeli mevcut. Bu fiyat aralığında tv almış ve kullanmış arkadaşlar ya da piyasaya hakim olan arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var. Kafam fazlasıyla karıştı.
Herkese iyi günler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme