Şimdi Ara

max 2600 tl oyun sistemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tanıtıldığı tarih 2012 sonu şu haberi okumanızı tavsiye ederimhttp://www.cpu-world.com/news_2012/2012102301_AMD_introduces_second-generation_FX_processors.html
    Bize alınabilir oldu diyosanız bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Tanıtıldığı tarih 2012 sonu şu haberi okumanızı tavsiye ederimhttp://www.cpu-world.com/news_2012/2012102301_AMD_introduces_second-generation_FX_processors.html

az daha kısa ve türkçe olsaymış okurdum :) kim ne derse desin 4460 la 8320 karşılaşdırıldıgında 8320 her türlü alır oc var yani düz olarak daha iyi olmasının yanısıra oc yapa biliyon üstüne :) aradaki 130 tl fiyat farkını söylemiyorum bile :)

• Brawilyon kullanıcısına yanıt
    Yani bilinçsizce tarih mevzusu sallama olmuş.sadece haberin tarihi yeter. bunu kabul edelim. Kaldı ki performans olarak stok halleri yakın ha O.C yaparsan belki geçer ama soğutucu fiyatını da birlikte sayın.Boşa fanlık yapmaya gerek yok 2 sinide kullandım stokta ahım şahım fark da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 16 Şubat 2015; 2:45:01 >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    kendinizde dediniz oc da geçiyo bakın burda fiyat performans olarak bakmanız lazım diyosunuzki stokda ikiside aynı ama birinin fiyatı 550 tl diyeri 420 tl sen 420 ye 100 daha katıp bi soğutucu alıp 4460 dan daha iyi bi değere ulaşa bilirsin yine aynı fiyat ama daha fazla performans ha almadın stokfan 6 ay 1 sene götürür ama ne oluyo biri 420 tl diyeri 550 tl işde anladınmı
    İki işlemci arasından farktan ziyade benim derdim yalan yanlış yorum yapmanızdı konuyu bilmediğiniz belli oldu Hangisinin daha yeni mimari olduğunuda açıkladım. Kullanıcı 2 sinden istediğini tercih edebilir böyle bir saptırmaya gerek yoktu.Daha fazla da uzatmaya gerek olmadığını düşünüyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 16 Şubat 2015; 2:03:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brawilyon

quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

az daha kısa ve türkçe olsaymış okurdum :) kim ne derse desin 4460 la 8320 karşılaşdırıldıgında 8320 her türlü alır oc var yani düz olarak daha iyi olmasının yanısıra oc yapa biliyon üstüne :) aradaki 130 tl fiyat farkını söylemiyorum bile :)

https://www.youtube.com/watch?v=JFqQdrs5wEU

https://www.youtube.com/watch?v=0mr9UiBCGQI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hugues de Payen -- 16 Şubat 2015; 2:08:44 >

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    ben mimarinin yeniliginden degil ürünün yeniliginden bahsetmişdim bencede uzatmaya gerek yok sonuç olarak 8320 daha iyi performans veriyo 4460 na nazaran bu kadar basit
  • sana iki tane video gönderdim bari onları izleseydin atıp tutmadan önce.zaten birşey bilmediği belli ettin.artık devam etme.sadece izle ve birşeyler öğren
  • Hugues de Payen kullanıcısına yanıt
    yolladın videolarda 8320 yi göremedim kardeş
    Son kez cevap veriyorum 8320 yeni değil bitti bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 16 Şubat 2015; 2:41:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

8350 var daha ne olsun. ama senden böyle bir cevap bekliyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: JReis

al dostum
     max 2600 tl oyun sistemi

Arkadasin onerdigi sistem gayet guzel dusunmeden al

• quote:

Orijinalden alıntı: Hugues de Payen

quote:

8350 var daha ne olsun. ama senden böyle bir cevap bekliyordum

kardeş snn attın o videodaki sistemler 5 binliralık sistemler sen orda öyle görüp 2 binliralık sistemde o performansı alabilcenimi zannediyosun eyer güzel bi araşdırma yaparsan 8320 nin 4460 a nazaran yük altında daha iyi performans verdini görürsün gtx 980 ı takmış value modda intel tabi daha iyi performans verir fakat biz burda 2200 tl lik bir sistemden bahsediyoruz nerde bulacakda takacak adam z97 anakartı şimdi diye bilirsin anakart ne alaka veri yolu farkı var pci express birinde 2 diyerinde 3 tabiki intel daha iyi görüncek amaç o zaten sen bana 2200 tl lik bi intel sistemle amd nin verdigi performansı ver ben dicem tamam sen haklısın susucam

• NeonTrees kullanıcısına yanıt
    burası forum fikir alışverişi yapılan yer kardeşim eyer çok biliyorum diyosan buyur sende katıl tartışmaya yok bilmiyosan sus öyla la lı malıda konuşma
  • Hugues de Payen kullanıcısına yanıt
    Videoları bana alintilamissiniz hocam bende 4460 daha iyi diyordum zaten arkadaş bilinçsiz sallamaya başladi bilmediğini anladik.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.