Bildirim
Max 3 bin TL Sistem Önerisi (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Orada sana değil konu sahibine dedim mi demişim?
Size en yakın psikiyatriye-psikoloğa gitmenizi öneririm.
Bu konuyu da daha fazla uzatmayın lütfen, sizinle daha fazla münakaşaya girip kendimi sizin seviyenize düşürmek istemiyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Konu sahibi en uygun site incehesaptir ama kargo cok geç geliyor bir de urun sorunlu gelirse iade falan kabul etmiyorlar ayrica garanti süreci 20 iş günü ve öncelik falan tanımıyorlar ayipli gönderdikleri mali bir de duzeltmelerini bekliyorsun haftalarca.
Ürün eline en az 2 haftada ulaşıyor zaten
Sinerjiden alacağım hocam
sinerjiden pc topladım siparişte 5 gün sonra pc elimdeydi
Geç olsun da güç olmasın hocam çok takılmam kaç günde geldiğine ..
hocam benim sorunum yönetici ekip ile.. üyeleri anlarim adamin cani sikkindir, kafasi bozuktur ama yönetici öyle olmamali.. bizim kaynak sikintimiz yoktu, yöneticiler basibozuklara bakip sana haksiz yere uyari/ceza veriyorsa, bedelini eksilmis üye sayisiyla, troll konularla yani bir sekilde öder.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X