Şimdi Ara

Max 3000 Tl Pc Toplamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunlarda sıkıntı çıkarmayacak uzun süre götürecek bir pc toplamayı düşünüyorum.Sıkıntı ise pc toplama hakkında hiç birşey bilmiyorum nasıl kurulur hangi ekran kartı alınır işlemciye uygun anakart falan yardımcı olacak biri varmı ?

• Up up yardım lazım
  • Overclock yapmayi dusunuyor musun?

Monitor dahil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akrakaşlar bende pc toplamayı düşünüyorum hem oyun hemde grafik tasarım programlarını kullanmak için kasmadan rahatlıkla oyun oynuyabileceğim ve grafik tasarım programlarında rahat işlem yapabileceğim adobe programlarında (photoshop , illisturatör , indeshing corel draw ) autodesk 3dmax programlarında kasmadan rahatlıkla işlem yapabileceğim ve her ikisi için de iyi bir ekran kartı önerirmisini ucret maksimim 2500 tl civarı
  • Arkadaşlar burası hazır pc bölümü eğer sistem toplatmak istiyorsanız sistem tavsiyelerine konu açın ...

• kusura bakmayın arkadaşlar forumda yeni olduğum için

akrakaşlar bende pc almayı düşünüyorum hem oyun hemde grafik tasarım programlarını kullanmak için kasmadan rahatlıkla oyun oynuyabileceğim ve grafik tasarım programlarında rahat işlem yapabileceğim adobe programlarında (photoshop , illisturatör , indeshing corel draw ) autodesk 3dmax programlarında kasmadan rahatlıkla işlem yapabileceğim ve her ikisi için de iyi bir ekran kartı önerirmisini ucret maksimim 2000 - 2500 tl civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gumus_08

kusura bakmayın arkadaşlar forumda yeni olduğum için

akrakaşlar bende pc almayı düşünüyorum hem oyun hemde grafik tasarım programlarını kullanmak için kasmadan rahatlıkla oyun oynuyabileceğim ve grafik tasarım programlarında rahat işlem yapabileceğim adobe programlarında (photoshop , illisturatör , indeshing corel draw ) autodesk 3dmax programlarında kasmadan rahatlıkla işlem yapabileceğim ve her ikisi için de iyi bir ekran kartı önerirmisini ucret maksimim 2000 - 2500 tl civarı

Bende bu işlerde yeniyim 3d ve işlemciyi zorlayacak programlar kullanacaksanız iyi bir ekran kartı ve iyi bir işlemci ayrıca iyi bir işlemci soğutucu almanız iyi olur
  • quote:

kusura bakmayın arkadaşlar forumda yeni olduğum için

monitör ve klavye mause dahilmi?
  • monitör dahil kusura bakmayın onu yazmayı unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gumus_08 -- 22 Aralık 2014; 11:02:22 >
  • quote:

monitör dahil kusura bakmayın onu yazmayı unutmuşum

Suan mobildeyim. Pc basina gecince ozelden mesaj atarim sana.

• tamamdır hocam
  • Benim imzamdaki sistemi toplayabilirsin tüm çevre bileşenleri dahil full+full bir sistem herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştür.
    ayrıca konuyu yanlış yere açmışsın !
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.