Şimdi Ara

Max. 35 Bin TL Sistem Tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta belirtildiği üzere Sistem+Monitör dahil sistem tavsiyelerine açığım..

Sözün aslı kendi mevcut sistemim de CS 1.6 Oynayan birisiyim.. Kaldı mı demeyin :)

Artık yenilik şart düşüncesi ile ve haliyle işten güçten vakit buldukça kafa dağıtmak için ufakta olsa böyle bir şey düşündüm.

Ortalama Max. 3-5 Aktiflik durum söz konusu.

Günümüz şartlarında FPS ( CS2 İçin stabil ve akıcı oynatabilen , FP ) - Mmorpg (Knight Online) + GTA5 Hikaye türü oyunlar vs.. Aslında alacağım bu sistem ile güncel tüm oyunlarda F/P

Nokta atışı bu sistem var diyebileceğiniz önerilerinizi can kulağı ile dinliyor olacağım..

Bu arada arkadaşım ;

Max. 35 Bin TL Sistem Tavsiyesi?www.vatanbilgisayar.com
    INTEL I5 13400F - RTX 4060 TI 16GB -PRO H610M-E DDR4 - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-13400f-rtx-4060-ti-16gb-h610m-r-500gb-ssd-16gb-ram.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Sistem olarak bunu belirtti , sizlerdeyim arkadaşlar ricam üzerine..

• Hocam Vatan Bilgisayar'dan hiç bir şey almayın kazık fiyata satıyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anladım , peki öneriniz var mı ?

• Sinerjide fiyatlara bak yada özelleştir.Mantikli buldugun sistemi mail at indirim vs yaparmisiniz olurmu bilgi al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son hatırladığım Knight online İntel işlemcilerde daha iyi performans veriyordu. Ryzen 5000 ve 7000 işlemcilerde performansı nasıl bilmiyorum.

İlerde yükseltirim derseniz 35 bine şu var.
    https://www.gaming.gen.tr/urun/359970/sunrise-4070-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-1-click-oc-2x-geforce-rtx-4070-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

Ya da bu da olabilir, sıvı soğutma da verilmiş, ~35bin.
    https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-pchocasi-venom-v6-ryzen-5-7600-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-asus-radeon-dual-oc-12gb-rx7700xt-oyun-bilgisayari-p-50871

Diğer taraftan vade farksız taksit arayanlar da var. Öyle oldu mu Vatandan başka seçenek yok. 30 bine 13400f + 4060Ti 16 gb çok kötü fiyat değil. Ssdyi 1 TB yaparsınız. Yaz ayları için iyi soğutucu da gerekecektir. ID cooling SE-214-XT bakabilirsiniz. Vatanda taktırırım derseniz rampage deepspace 400 var.

• Max. 35 Bin TL Sistem Tavsiyesi?

Bu sisteme yorumunuz nedir?

Yükseltme olayına pek gireceğimi sanmıyoru max 5 yıl sonra bilgisayar ile bağlantım olmayacaktır fazla.

Evet döneminde Knight Online en stabil İntel verimli deniliyordu ve öyleydi..

• HowHow H kullanıcısına yanıt

13400f ile 7500f passmark sitesinden dün keyfi keder karşilaştirma yaptim %8 %10 arasinda amd öndeydi gibi..ram tek modul değil cift modul yapman daha iyi..

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Sistemi nasıl buldunuz peki?

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Fazla anlamam,ama tek modul ram olayi aklima takilan şey drr4 sistemlerde cft moduler ram kullanilmasi baskiliydi..2*8 yap yada 2*16 yap derim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.