Şimdi Ara

Max 350TL Ekran kartı tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, sistemim biraz eski ve yeni bir sistem toplayamayacak durumdayım, bu sistemin beni bir müddet daha götürmesini istiyorum. Şu an ki ekran kartın HD6670 ve hiç memnun değilim. Çok fazla dar boğaz yapmayacak, maximum 350tl etiketli ekran kartı arıyorum. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: EsteAiwendil

Merhaba arkadaşlar, sistemim biraz eski ve yeni bir sistem toplayamayacak durumdayım, bu sistemin beni bir müddet daha götürmesini istiyorum. Şu an ki ekran kartın HD6670 ve hiç memnun değilim. Çok fazla dar boğaz yapmayacak, maximum 350tl etiketli ekran kartı arıyorum. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

işlemci
    anakart
    psu

marka modellerı nelerdir. psu kac wattır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havana_Brown

quote:

Merhaba arkadaşlar, sistemim biraz eski ve yeni bir sistem toplayamayacak durumdayım, bu sistemin beni bir müddet daha götürmesini istiyorum. Şu an ki ekran kartın HD6670 ve hiç memnun değilim. Çok fazla dar boğaz yapmayacak, maximum 350tl etiketli ekran kartı arıyorum. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

işlemci
    anakart
    psu

Asus M2N üzerinde Athlon x2 6000+ işlemci mevcut. Aerocool 600w güç kaynağı var. Aslında bu sisteme değmez gibi gözüküyor lakin ilerde sistem topladığımda onun üzerine takarım diye düşünüyorum alacağım ekran kartını. Beni bir sene idare etsin yeter çünkü şu an ki kart gidici gibi gözüküyor.

• R7 260x al fazlasıyla işini görecektir. Ama o kadar da kötü bir ekran kartın yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgehanD -- 6 Mart 2015; 21:07:26 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Havana_Brown

quote:

işlemci
    anakart
    psu

Asus M2N üzerinde Athlon x2 6000+ işlemci mevcut. Aerocool 600w güç kaynağı var. Aslında bu sisteme değmez gibi gözüküyor lakin ilerde sistem topladığımda onun üzerine takarım diye düşünüyorum alacağım ekran kartını. Beni bir sene idare etsin yeter çünkü şu an ki kart gidici gibi gözüküyor.

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r7-250-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?srt=UP
    http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r7-260x-gddr5-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?srt=UP

• yava10 hocam ekran kartının sorunu olmasa şu an satın almayı düşünmüyordum açıkçası ama sanırım ram kısmında sorunu var, bu arada teşekkür ederim öneriniz için.
    Havana, r7'leri incelemiştim fakat fiyatlarını daha düşüktü sanırım bu son dolar kurlarının artmasından bunlar da uçmuş gibi, bir ay gibi beklesem acaba dolarda herhangi bir düşüş olur mu merak içerisindeyim, teşekkürler bu arada.
  • EsteAiwendil kullanıcısına yanıt
    hocam dolar çıkmıyo tl düşüyo o yüzden hiç ümitlenmeyin bence ülke iyiye gidiy
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartın değil işlemcin çok kötü o yüzden memnun değilsin.260x gibi kartlar kesin olmaz 240 alman lazım ama elindekinden hiç hem de hiç farkı yok.bence boşuna masraf yapıp kartı değiştirme sistemi değiştirmen lazım.
  • Kartı değiştirmem neden boşuna masraf olsun? yeni sistem topladığım zaman ona monte ederim ki zaten bunu belirttim asıl amacım bu yönde. Şu an sistem toplayacak kadar param yok.
  • 260 270'ler seneye iyi bi kart olarak kalmayabilir ki zaten şu anda da öyle değil yani yeni sistemine gitmez.. 2. el R9 280'lere filan bak olmadı HD7950..
    ------------------------------------------------------------------------------------------------(350-400 TL)------------------ (300-350 TL)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.