Kafamı karıştırdın. Ne güzel 525 karar veriyordum. Forumdaki Monte'yi seçmiş. En güzeli ikisini de deneyip öyle karar vermek.
dediğim gibi kardeşimde wave525 bende de monte vardı , bugün montemi sattım ikisi arasında kıyaslama yapacak olursak wave525 ele alıp incelendiğinde daha yeni model bir telefon oldugu anlaşılıyor , ekran büyüklüğü ve parlaklıgı bakımında wave 525 daha önde , ayrıca multitouch özelliğinede sahip monte nin menü geçişleri biraz sorunlu kasmalar yapıyor , telefona biraz fazla oyun yüklediğin zaman telefon oyunlara girince kendini resetliyordu benim kullandıgım monte de sanal klavye yok tu ama yazılım atılarak sanal klavye geliyormuş telefona wave 525 in menü geçişleri monte ye oranla hızlı ve takılma yok bana sorarsan kesinlikle wave 525 al
Android 2.3 güncellemesi, AF'lu kamera, 2.3 Güncellemesi ile 640x480 30 FPS video kaydı, Daha iyi ekran çözünürlüğü, Bada'ya nazaran daha çok program ve oyuna sahip olabilirsiniz.
Tabi +75 TL veremeyecekseniz Wave 525'de iyi bir model.
Fazladan 75 liraya kesinlikle değer. Arkadaşı dinleyin.
quote:
Orijinalden alıntı: unsalonarici
Wave 525'i deneme fırsatım oldu dün. Gerçekten performansı güzel, dokunmatiği güzel, mesaj yazmayı denedim o da iyi. Muhtemelen Wave 525 alacağım.
fazlasıyla memnun kalacaksın
6 aydır wave 525 kullanıyorum.Genel olarak memnunum güzel telefon.Eksi yönleri push mail doğru düzgün çalışmıyo stabil değil , samsung apps da doğru düzgün uygulama tema yok , telefon çok çabuk çiziyor özellikle ekrenı cebimde durduğu yerde hep çizik çizik oldu. İmkanın varsa daha üst model bir telefon al iphone düşünebilirsin olmadı wave 2 falan al. Wave 525 400 tlye iyi bir telefon ama daha kalitelileride var.
Android 2.3 güncellemesi, AF'lu kamera, 2.3 Güncellemesi ile 640x480 30 FPS video kaydı, Daha iyi ekran çözünürlüğü, Bada'ya nazaran daha çok program ve oyuna sahip olabilirsiniz.
Tabi +75 TL veremeyecekseniz Wave 525'de iyi bir model.