Şimdi Ara

Max 4000TL Sistem İçin Yorumlarınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben ortalama 4 senede bir sistem güncelliyorum ve bu sene üniversiteden mezun oluşum hatrına bütçemi arttırarak bi sistem toplayayım dedim.
    -excelde fiyatlı bir liste oluşturdum resmini buraya yüklüyorum ayrıca liste olarak buraya koyuyorum mobilden giren arkadaşlar olursa diye.
    -kasa ve ekran 10. senesini doldurduğundan onları değiştiricem.
    -Ayrıca Su soğutmaya geçmeye karar verdim aklımdaki kendim yapmak ama önce hazır bir kit ile farkı görmek istedim.
    *Başında "-" olanlar eski sistemden kalıcak parçalar.

YENİ SİSTEM
    KASA-CORSAIR 600T BEYAZ - ŞEFFAF KAPAK
    GÜÇ KAYNAĞI-CORSAIR RM850
    ANAKART-GİGABYTE Z97X-UD5H-BK
    İŞLEMCİ-Core i7 4790K
    RAM-CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance Pro DDR3 1600MHz - GRI (daha yüksek bir mhz olabilir ama işlemci 1600 destekliyormuş)
    EKRAN KARTI-NVIDIA GTX770 SuperClock ACX GDDR5 2GB
    -HDD-SEAGATE BARRACUDA 3,5" 1TB 7200RPM SATA3
    SSD-KINGSTON 120GB HyperX 3K
    -OPTİK SÜRÜCÜ-PIONEER SATA DVDWRITER
    CPU SOĞUTMA-Corsair Hydro H105
    ARKA FAN-Corsair Air Series AF120 mavi
    *ÇEVRE AYGITLARI
    -FARE-LOGITECH G700
    -KLAVYE-LOGİTECH G19
    -GAMEPAD-1-XBOX 360 SİYAH (PC) - CHATPAD
    24" 246V5LHAB GENİŞ EKRAN LED
    -SES SİSTEMİ-CREATIVE INSPIRE T3100

Yorumlarınız için Teşekkür ederim.

Melankomik arkadaşımızın önerisi ile sistemi amd'den İntele çevirdim
    Carl Edward Sagan arkadaşımız önerisi ile güç kaynağı, anakart,ramler ve ekranı değiştirdim. kendime görede ekran kartınıda nvidia yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiphopci -- 19 Haziran 2014; 10:17:59 >

• Çevre bileşenlerin zaten mevcut olduğu için 4bin lira civarı bir bütçe ile AMD'den ziyade yeni bir anakart ile Intel tarafına yönelmen daha mantıklı okur gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melankomik

Çevre bileşenlerin zaten mevcut olduğu için 4bin lira civarı bir bütçe ile AMD'den ziyade yeni bir anakart ile Intel tarafına yönelmen daha mantıklı okur gibi.

Yorumun için teşekkür ederim. Önerini göz önünde bulundurarak şunlara karar verdim;

Zaten 8gb ramım olduğu için ram alma işini erteleyip oraya ayırdığım bütçe ile anakart almaya karar verdim;
    1.anakart
    Gigabyte GA-Z87X-UD3H (kendi sitesinde ram için 3000mhz'e kadar destek var diyor)
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/gigabyte-ga-z87x-ud3h-intel-1150-soket-ddr3-usb3-sata3-atx-anakart-haswell.html

2.işlemci olarakda;
    i7 4790
    http://www.vatanbilgisayar.com/core-i7-4790-soket-1150-36ghz-8mb-cache-22nm-islemci.html?srt=UP

Galiba böyle daha iyi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiphopci -- 18 Haziran 2014; 15:13:49 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.