Şimdi Ara

Max 450 TL`ye mp3 önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Maksimum 450 TL`ye ses kalitesi güzel ve şarj süresi uzun bir mp3 önerir misiniz ? İnterneti, fotoğraf özelliği, multimedya özelliği videosu olmasa da olur onları telefonumdan yapabiliyorum zaten. Sadece müzik olsun yeter ki sesi iyi olsun ve şarjıda hemen bitmesin istiyorum. Daha önce ipod kullanmadım ama dünyada bu kadar popüler olmasının nedeni çok mu iyi olması acaba ? Bana ne önerirsiniz, kaliteli bir şey istiyorum aslında bütçem 570 ama mp3`e 450 vermek istiyorum kalan paraya kulaklık alacağım, eskisi bozuldu. Kulaklıkta önerirseniz sevinirim ikisi 570`i aşmayacak şekilde

• Sony A864, Hifiman HM601/602, şarjı azdır ama S:Flo2, İpod 5.5g+rockboz+diymod. İncelemelerine bakın arastırın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslinda yeni nesil ipod nano ve sony walkmaan serileri arasinda kalmaktayim. Ikisi hakkinda da iyi yorumlar aliyorum

• Nanoların sesi pek kaliteli değil. A864 Sony nin üst seviye walkman idir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Nanoların sesi pek kaliteli değil. A864 Sony nin üst seviye walkman idir.

Tesekkurler, haftaya cuma Sony almaya karar verdim. Kulaklik icin bir oneriniz var mi peki ? Ben kafa usu buyuk kulakliklari seviyorum o tur kulakliklardan onerebileceginiz bir kulaklik var mi ? Philips Oneill kullaniyordum, cok memnundum 1 yildir kullaniyordum ama kablosu koptu ne onerirsiniz ?

• Aiaiai Tracks, Koss Portapro, UrbanEars Plat, AKG K420/K518 vs birsürü kulaklık var. Araştırın, müzik ve kulak zevkinize göre karar verin. Kafa üstü kulaklıklar pek ilgi alanım değil.

• Ben Creative Zen X-Fi 2 kullanıcısıyım sesinden memnunum ama çokçada sevmediğim özelliği var 320 kbps mp3 dinlenicek olursa tam olarak 9 saat gidiyor benim testime göre bu sana yeterse al derim sadece ses için al derim.Ama bende şarj süresini çok önemsiyorum o yüzden Cowon J3 almayı düşünüyorum 64 saat müzik, 11 saat movie ile beni en çok etkileyen cihazlarından bi tanesi ama şurası ses konusunda tamamen ikiye ayrılan kısım var bazıları iyi bazıları kötü veya doğal ses vermediğini düşünüyorlar artık bu konuda kafayı kırdığım için alıp denemekten başka çarem kalmadı zaten Cowon koptu gidiyor geçen bi baktım x9 ile 110 saat mp3 13 movie demişler bu ne ya :D ama tabi o artık başka bişey olmuş yani 4.3 inç mp4'ten falan uzaklaşmış benim belirtmek istediğim şarj yani tabi ki bence bi araştır derim Cowon J3'ü valla o kadar araştırdım herşeyini ama sendende bilgi gelirse ektra göz çıkarmaz bakarsan tabi bu ürüne şimdiden hayırlısı olsun alıcağın cihaz için sana.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.