Şimdi Ara

max.50 ytl olmak üzere dvd yazıcı önerileriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 50 ytl'yi geçmemek üzere dvd yazıcı önerir misiniz?mesala kullandığınız ve memnun kaldığınız ürünler olabilir
    birde dvd yazıcı alırken nelere dikkat etmeliyim?

mesala şu ürün nasıl

http://www.sanalmarketim.com/urun/cbfb60b144b85e673da63dc3b0155674/?liste&ref=%2Csxbiu%3A4%2Csxbia%3A13&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=2

veya şu

http://www.sanalmarketim.com/urun/KR505PHI23/?liste&ref=%2Csxbiu%3A4%2Csxbia%3A13&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=3

bu ikisinden hangisini seçmeliyim veya başka bir öneriniz varsa........

bide bunların girişleri standart mı yani cd writerlar gibi mi?

teşekkürler

• önerisi olan arkadaşım yok mu yahu?
    acilen cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar
  • LG tabii ki...

linkini verdiğin model yeni çıktı sayılır hatta donanımhaber'de tanıtım videosu var. securedisk teknolojisi var ama işine yarar mı videoyu izledikten sonra kendin karar vermelisin. bir de 20x e çıkabiliyor ama böyle yüksek hızları verinin ömrü açısından hiçbir yazıcı ve medyayla tavsiye etmiyoruz tabii...

Yani linkteki LG yi gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Bir de evet ide girişli bu... Yani Cd-rom unla aynı... Master-Slave ayarını doğru yaptıktan sonra sisteminde rahatça kullanabilirsin. Sisteminde Sata desteği varsa da lg h62n yi tavsiye edebilirim, ben kullanıyorum gayet memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 24 Kasım 2007; 20:47:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 6TANE6

LG tabii ki...

linkini verdiğin model yeni çıktı sayılır hatta donanımhaber'de tanıtım videosu var. securedisk teknolojisi var ama işine yarar mı videoyu izledikten sonra kendin karar vermelisin. bir de 20x e çıkabiliyor ama böyle yüksek hızları verinin ömrü açısından hiçbir yazıcı ve medyayla tavsiye etmiyoruz tabii...

Yani linkteki LG yi gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Bir de evet ide girişli bu... Yani Cd-rom unla aynı... Master-Slave ayarını doğru yaptıktan sonra sisteminde rahatça kullanabilirsin. Sisteminde Sata desteği varsa da lg h62n yi tavsiye edebilirim, ben kullanıyorum gayet memnunum.

saol kardeş sen bu yazıyı yazmadan önce lg aldım sen bunları yazınca daha memnun oldum,içim rahatladı
    bu arada securedisk nedir?

• ben hep lg alıyorum

bulamadımmı asus

bi sıkıntı çekmedim

ama yeni trend sata umarım sata almışsındır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.