-Kamerası çokta önemli değil. -Dayanıklı olsun. -Wifi , internet kullanımı kolay ve hızlı olsun. -Dokunmatik + Qwerty , Sadece Dokunmatik ya da sadece Qwerty olabilir. -Fiyat / Performans düzeyi yüksek olsun.Vereceğin paraya kesinlikle değsin.
Herkezin fikrini , yorumunu bekliyorum.
i5510 veya p503
quote:
Orijinalden alıntı: cudam
i5510 veya p503
+1
Motorola Milestone'a da bakabilirsin bütçeni belki aşabilir ama göz atmanda fayda var :)
Galaxy Gio da olabilir.
başka önerisi olan ?
bu fiyata alinabilecek en iyi oneriler yapilmis zaten wildfire ve galaxy ace modelleride bu cihazlara ek olarak tavsiye edilebilir
E72
galaxy ace iyi gibi
p503 veya gio
nokia c5-03 , samsung i5510 , nokia e71 , samsung s7233 arasında kaldım yardım edin , + ve - lerini söyleyin.
güncel
quote:
Orijinalden alıntı: lMaJestel
nokia c5-03 , samsung i5510 , nokia e71 , samsung s7233 arasında kaldım yardım edin , + ve - lerini söyleyin.
c5-03 eski tip ekran kullanıyor , kasası catlayabiliyo , işlemci hızı zayıf e71 oda eskidi artık hantal symbian kullanıyo s7233 iyi telefon oyunla programla cok fazla işin yoksa alınabilir i5510 içlerinde en iyisi diyebilirim android işletim sistemli
i5510
güncel
dh cep telefonu 2.el den yeni bir samsung wave II 8530
wildfire nedersin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme