Arkadaşlar standart ev kullanıcısı için internet vs.(oyun filn yok) 500TL lik uzun ömürlü performans bilgisayarı lazım.Sadece Kasa sipariş verilecek monitor filn mevcut ve Optik sürücü hariç.Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
ekran kartı almak istersen forumun 2.el kısmına göz atmanı öneririm, bu kasayla 8800gs-9600gt-4670-4830-4770 gibi kartları kullanabilirsin, o zaman rahat bi şekilde oyun da oynatır....
30-40 dolarlık kart almaktansa 785g deki onboard ekran kartını kullanmak bencede daha mantıklı olur.. ram i tek modül olarak almanı öneririm..
Teşekkürler güzel sistem.Benim kafama takılan bi soru var senin dediğin parçalar exa dan bulunuyor evet ama pc topla dediğin zaman bütün ürünler çıkmıyor neden acaba.)
Aşağı yukarı sistem şekillendi.anladığım kadarıyla çoğunuz 30-40$ dan sa onboard kullanmamı tavsiye ediyorsunuz.@ooppss Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: serrrrro
@caneker
Teşekkürler güzel sistem.Benim kafama takılan bi soru var senin dediğin parçalar exa dan bulunuyor evet ama pc topla dediğin zaman bütün ürünler çıkmıyor neden acaba.)
tek tek sepete at dersen sorun çıkmaz, bence bunun yanına ekran kartını 100-120 lira civarı ikinci el alırsan güzel bi sistem olur...sahibinden de 80 liraya bi 8800gs var mesela...o tarz bişey denk getirebilirsen yeterli olur...
Arkadaşlar optik sürücüleri de ekleyin lütfen
Fiyatları bomba oldu ama optik sürücüsüz bir kasa düşünülemez...
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
optik sürücü hariç demiş arkadaş..allahtan...
quote:
Orijinalden alıntı: caneker
quote:
İyiki hariç demiş yoksa alınamazdı heralde
Fena fırladı fiyatları
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: caneker
quote:
İyiki hariç demiş yoksa alınamazdı heralde
Fena fırladı fiyatları
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme