Şimdi Ara

MAX 52000 TL ye DİZEL SEDAN TAVSİYESİ LÜTFEN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 150000 de jettaya o kadar para vermeyin bence.2013 pejo 301 veya c elysee ler var 39000 e cok dusuk km li onlara bi bakin.hem satarken km derdiniz olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenktun34

Şahinle jettayı aynı kefeye koyan biri ile tartışamıycam. Çok istiyorsanız buyrun gidin jettayı siz alın.

Şahinle, jettayı aynı kefeye koymadım ki Arkadaş beyninizmi yok bazen bu milletten şüoheleniyorum,bi bak yukarıda ne yazmışım
    Şahinler hala yürüyor, 150 binde jetta ölürmü diyorum, anlayabildinmi ?

• sanki ilk defa araba aliyormuş gibiym ya arkadaşlar

şimdi 40bin civarina elentraya sardim

fikri olan varmi elentra hakkında
  • Fazla zorlamayın Renault laguna 1.5 dizel alın kalite konfor donanım yakıt hepsi mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F/P oranı iyi olsun dediğiniz için söylüyorum, Chevrolet Cruze dizel 2.0 L 163 PS düz vites.

Eğer elde kalan sıfırını bile bulsanız vereceğiniz miktar 50 bin lira olur, 40-45 civarına ikinci eli rahat bulunur.

Ben binip kullanmadım ama söylendiğine göre süspansiyon yapısı nedeniyle uzun yol ve kaymak asfalt arabasıymış, tümseklerden geçerken üzüyormuş. Kullanıcıları daha iyi bilgi vereceklerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tariknigde

ARKADAŞLAR 2007 MODEL honda city sahibiyim yakıtı dört dörtlüktür tavsiye ederimde
    bu aracimi satip yeni dizel SEDAN bir araba almak istiyorum ama cokkararsiz kaldim
    pejo 508e bütcem yetmiyor gibi
    c5 araştirdim birsürü hdi ehdi hdi sx hdi sxpk falan filan cok büyük fiyat farkliliklarini çözemedim detay bilmiyorum
    içi dışı şekil olan f/p si iyi olan tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar

fluenceler focuslar mondeo lar c5 ler bmw320d ler pejo 508ler derken işin içinden cıkamadim

SEDAN
    DİZEL
    DİZAYNİ GÜZEL
    ARAC TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM

C5İN YUKARDAKİ MODELLERİ NEDİR NEDEĞİLDİR BİLEN VARSA ACİKLAYABİLİRSE SEVİNİRİM
    c5i satarkencok zorlanir zor satarim diyede korktum acikcasi ama

araba tavsiyesinde bulunmayacağım ama c5 paketlerini açıklayayım.

hdi= yıllardır kullandığı dizel motor seçeneği
    sx= eski kasa standart donanım
    sx pk= eski kasa üst donanım

ehdi= yıllardır kullandıkları hdi motora ek olarak start stop ve bir kaç özellik daha ekleyerek yakıt tasarrufunu dahada çoğaltarak ehdi yaptılar.

air süspansiyon var gerçekten çok rahat bir araç olabilir c5 ama aklınızdaki diğer araçlarda gayet güzel

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.