Şimdi Ara

Max 55 Liraya Aile İçin Araba. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 55.000 Tlye sıfır olarak en güzel araç benim arayıp tarayıp bulduğum yeni focus. Hatta dün araçı satın aldım. salı günü inş izmire gidip alıp gelicem. Fiyat 55.000 model trend x 1.6 benzlinli manuel beyaz. Bu fiyata başka böyle araç bulamadım. Lpg ile tadından yenmez gibime geliyor çünkü kullanıcı yorumlarıda bu yönde. Normalde bayiler 59.000 tlden aşağı vermiyor ama bilgin olsun izmir çetaşta 3 tane beyaz vardı birisini ben aldım. Son 2 tane daha kaldı :) sahibindene bak 2. eller bu fiyata.
  • Fluence dci+edc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikinci el corolla 1.6 veya asx başkasına dönüp bakmam ben olsam.

öyle aile için orta sınıf araca 1.2 1.3 motor olacak iş değil.
  • 2012-2013 Corolla elegant veya sıfır corolla 1.33 .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-insignia-cosmo-sports-tourer-1.6-180-hp-31.000-km-tugra-232514906/detay

Hyundai ix35 ve kia sportage lerede bakilabilir

• Hayırlı olsun

Yalnız...Ford servis ustası pistonların zayıf olduğunu, lpg nin sıvı sistem bile olsa pistonları mutlaka erittiğini ve 4000 tl masrafı olduğunu söyledi.

• MeTalliCaLi kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ben de 2013 te sıfır trend x almıştım lpg ile 50000 gezdim hiç bir sorun yaşamadım geçenlerde de baya kar edip sattım tekrar Focus alacağım ben de pazartesi görüşeyim aldığınız yerle gerçekten fiyatı çok iyi.

• aylak_herif kullanıcısına yanıt
    Motor garantili lpg taktırıcam :) birşey olursa onlar uğraşır. Daha önce başka bir aracımda sorun olmuştu ve lpg servisi ücreti karşılamıştı. O yüzden sıkıntı etmiyorum. Zaten uzun kullanımlarda amorti bile eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTalliCaLi -- 31 Ekim 2015; 22:27:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamlamoz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-insignia-cosmo-sports-tourer-1.6-180-hp-31.000-km-tugra-232514906/detay

Hyundai ix35 ve kia sportage lerede bakilabilir

Bu motor 10 litreden aşağı yakmaz galba.

• Beyler bugün skodadan rapid ve rapid spaceback inceledim ikiside çok iyi Octavia da çok güzeldi yeni yılda gelcekmiş 57 ye. Sonra dustera baktım dizel oda güzeldi. Sizce rapid spaceback alınırmı yoksa Octavia ve Duster mı düşünülmeli bu arada çocuklardan 1 i 5 yaşında 5 yetişkin değiliz yani. Bide Focus filan olmaz ufak araba.

• Rapid focustan daha mı büyük araba anlamadım kıyasladığın fiesta olmasın?
    Biz 2 sene 5 yetişkin kullandık tekrar alıp kullanmaya devam edeceğiz hacim anlamında da sıkıntı yaşamadık. En kısamız 1,75 falandır üstelik.
    Octavia ile kıyaslasan o zaman ayrı bariz iç mekanı daha geniş ve de bagajı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavernac1

Rapid focustan daha mı büyük araba anlamadım kıyasladığın fiesta olmasın?
    Biz 2 sene 5 yetişkin kullandık tekrar alıp kullanmaya devam edeceğiz hacim anlamında da sıkıntı yaşamadık. En kısamız 1,75 falandır üstelik.
    Octavia ile kıyaslasan o zaman ayrı bariz iç mekanı daha geniş ve de bagajı.

Focus çok incelemedim 1 kere içine bindim basık dar geldi ama belki mondeodan indiğin içindir bilemem. Rapidleri inceledim gayet yeterliydi hele o Octavia yayla gibiydi keşke arabalar ucuz olsada istediğimiz arabalara binebilsek.

• İkinci el octavia bakın az km. Ama Focus u iyice inceleyin bence daha basık gelebilir ama sizin içinde sportif sürüş önde geliyorsa ve lpg uyumu da dikkate alınarak bakıldığında Focus tek seçenek.

• kesinlikle astra j 1.6 edition astra k demek isterdim ama 1.0 3 silindirli turbo beslemeli motorla geliyo enjoy donanımı 64. bin tlden başlıyo ama j kasa 1.6 edition gayet güzel arabadır jettayada bindim corollayada cıvıcıda kesinlikle astra en güzeliydi şöförü tam sarıyo yol tutuşu hepsinden iyiydi motoru çok seri değil ama kesinlikle hantal bir motor değil kasayada ağır gelmiyo helede hızını aldıktan sonra donanımıda görüntüsüde on numara araba bagajı sınıf larındaki rakipleriyle hemen hemen(jetta hariç bu sınıfta en geniş bagaj jettanınki) aynı arkakası çok geniş değil tam sınırda(boyum 1.82) size kesinlikle astra j tavsiye ederim
  • 0 mı almalıyım 2.El mi ne zormuş araba seçmek

• Hocam rapidin donanımıyla octavianın donanımını kıyasladınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: timmydncn

Hocam rapidin donanımıyla octavianın donanımını kıyasladınız mı ?

İkisininde en baz modelleri rapid dsg li
    Rapid çok mu boş?

• Hocam şimdi şöyle bir baktımda speedback in bi üst donanımıda 57 bin liraymış onuda düşünmezmisiniz birde normal rapid sedan olanın üst donanımıda 59 bin liraymış onada baktınız mı bayide acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.