Şimdi Ara

max 5500 e araba yardımı!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • lpg'li bir şahin al. daha fazla paran oluca fazla zarar etmeden hemen satabilirsin de...
  • quote:

Orjinalden alıntı: herby

... bence en mantıklı seçim temiz bir Uno 60S olacaktır... Para bulduğunda birde lpg takarsan öğrenci için biçilmiş kaftan olur

çok doğru söylemiş arkadaş,o fiyata uno 60s ten iyisini bulamazsın..ayrıca öğrenciye yakışacak bir arabadır..60s e lpg takmasan bile fazla yakmaz 1100 motordur ve çok seri bir arabadır..

bütçeni çok az daha arttırabilirsen bana pm at..o fiyata hiç bir yerde bulamayacağın güzellikte bir araba var bende..

• Lada Samara kullanan biri olarak diyorum ki Lada Samara alabilirsin yedek parçası ucuz ama konfor -0-
  • O paraya Renault9 olabilir92-93 Spring, broadway hatta biraz daha para koyabilirsen 94-95 fairway vs bulabilirsin
  • bu 60s leri az yakmıo die okumuştum forumda, illaki lpg lazım die düşünüorum. ama ztn araba 1100 veya 1200 cc lpg taksan ona sona yokus fln nasıl cıkıcak o araç.bide 60s alma dedmilerdi bana pazarda bi galerici 70 s bul hatta bulabilirsen lpgli olursa cok ii olur demişti. 60 s lpg takmak mantıklı gibime gelmio burası tepe dolu dik dik yokuşlar 60s lpg li çekmez gibime gelio dogrumudur?
  • 91 90 model Lada Samara o fiyata bulunabilir.
  • kardes sahin ve doganlara bak.satarkende sıkıntı yasamazsın bütün kuslar peynir ekmek gibi satılıyo özellikle kartal lar yük için falan cok tercih ediliyor.sen dogan yada sahin al.92 93 sahin 5.5 e bulursun herhalde
  • peki flash rainbow'a ne diyorsunuz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cranberry_666

bu 60s leri az yakmıo die okumuştum forumda, illaki lpg lazım die düşünüorum. ama ztn araba 1100 veya 1200 cc lpg taksan ona sona yokus fln nasıl cıkıcak o araç.bide 60s alma dedmilerdi bana pazarda bi galerici 70 s bul hatta bulabilirsen lpgli olursa cok ii olur demişti. 60 s lpg takmak mantıklı gibime gelmio burası tepe dolu dik dik yokuşlar 60s lpg li çekmez gibime gelio dogrumudur?

yakıt tüketimi aracına göre değişir çünkü 60s ler en az 12 yıllıktır,hepsi birbirinden farklı durumdadır şu anda..sen temizini,bakımlısını bulamazsan tabiki az yakmaz..bu söylediğim sadece uno için değil almayı düşündüğün bütün araçlar için geçerlidir.
    eğer 60s in temizini bulursan lpg takmana gerek kalmaz,fazla devirli kullanmazsan araç gerçekten çok az yakıyor..
    lpg li olunca rampayı nasıl çıkar bilmiyorum da benzinli nasıl çıktığını merak ediyorsan bursaya gelirsin ve senle birlikte bir rampa çıkarız ve 1100cc bir araç ile sol şeridi kapayarak herkesin bize nasıl yol verdiğini o zaman gözlerinle görürsün
    rampaların ustasıyım,kızların hastasıyım

• @SPL_34 Hocam aracın beygiri ve max. tork değeri ne kadar acaba???
  • 60 S iyi geçimdir temizini bakımlısını bulursan yerli SX lerden iyidir.

60S ithaldir konforu yerlilerine göre daha iyidir kaportasının daha

sağlam olduğu söyleniyor ama bir unodan daha fazlasını baklemek

gerek...

60S parça uyumsuzluğu sadece aktarma organlarında çıkıyor.

vites kutusu vs. sağlamsa gerisi kolay ve masrafsızdır.
  • quote:

@SPL_34 Hocam aracın beygiri ve max. tork değeri ne kadar acaba???

Valla ben motordan fazla anlamam,sana kullanma klavuzundaki değerleri yazayım;

87Nm at 2900rpm
    37kW at 5250rpm

37kW 60 hp oluyor bir tek onu biliyorum

bende çok şaşırıyorum ama bu araba 120-130 a kadar hiç zorlanmadan kısa bir sürede çıkıyor sonrasındada basarsan daha gidiyor ama biraz Allah'a emanet gidiyor 140 ı geçtikten sonra..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPL_34

quote:

@SPL_34 Hocam aracın beygiri ve max. tork değeri ne kadar acaba???

Valla ben motordan fazla anlamam,sana kullanma klavuzundaki değerleri yazayım;

87Nm at 2900rpm
    37kW at 5250rpm

37kW 60 hp oluyor bir tek onu biliyorum

bende çok şaşırıyorum ama bu araba 120-130 a kadar hiç zorlanmadan kısa bir sürede çıkıyor sonrasındada basarsan daha gidiyor ama biraz Allah'a emanet gidiyor 140 ı geçtikten sonra..

1100 cc araç için şaşırtıcı değerler gerçekten...

• 1994 lada alabilirsin o fiyata hatta tüplüsünü bile. 20 milyonla dünyayı gezersin
  • unolara bakıcam 60 s lere.tabi öncelik 1.4 olanlarda.gecen sahibinden comda 70s uno 97 model celik jantlı fln güzel görünen olanı 5.75 di.bi gün durdu yetisemedim bide lpg lidi.kısmet bu günlerde cıkarsa işlh. temiz derken ilk olarak dış görünüş kaporta boya ve az km olucak deme. bundan önceki aralarda ustalar alma dediklerini duymadım. ztn araba alındıgı ztmn filtreler bujile deişip temizlendikten sonra o bahsedilen verilere ulaşılmazmı???
  • 37 kW = 50 HP yapar.

Ancak aracin agirligini hesaba katinca 87 N.m torkla yokuslarda zorlanmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcdata76

37 kW = 50 HP yapar.

Ancak aracin agirligini hesaba katinca 87 N.m torkla yokuslarda zorlanmaz.

doğru söylemişsin 37kw değil nette baktım 43kw yazıyor genelde,bu da yaklaşık 58hp olması lazım..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.