Şimdi Ara

max 60.000 tl bütçe ile sıfır araba (B SINIFI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. el araç alımından dolayı canınız yandı sanırım, o yüzden sıfır bakıyorsunuz. B sınıfında dış görünüş olarak en çok hoşuma giden model Clio. Ancak kullanan arkadaşlar sorunlardan bahsetmiş. Polo nun da dış görünüşü güzel bence. DSG olayını da abartmayın, kavrama bittiğinde (ki yarı otomatik şanzımanlarda normal) garantiden değişirler.
    Şimdiden hakkınızda hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

60.000 lira bütçeyle benzinli B segment araç mı alınır yapmayın
    Leon 1.2 TSI DSG alın keyfinize bakın.

Sonra bomba desege patlasın.

Evet zaten her alınan dsg sorun çıkartıyor haklısın hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60000 tl niz neden b sınıfı almak istiyorsunuz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • size uyar mı bilmiyorum ama honda civic tavsiye ederim.Sıfır olmasa bile sıfıra yakın ikinci el
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klorf

quote:

quote:

Evet hakli sorun cikariyor.sonrada dogusun elinde millet maymuna donuyor.dsg onerip durmayin adamin bedduasini alacaksiniz.60bine dizel otomatik 2014 c segment arac bulunabilir.ne clioya ne c3e o parayi vrrmezdim

• quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

quote:

quote:

quote:

Evet hakli sorun cikariyor.sonrada dogusun elinde millet maymuna donuyor.dsg onerip durmayin adamin bedduasini alacaksiniz.60bine dizel otomatik 2014 c segment arac bulunabilir.ne clioya ne c3e o parayi vrrmezdim

+1

• ben olsam 20 bin daha katar boş paket polo alırdım
  • Clio o parayı hak edebilecek bir araba değil kafadan eleyin. Icon donanımlı dizel olanını kullandım, liste fiyatı da 56.000 TL civarıydı. Bence B sınıfı gereksiz yere pahalı, Leon bakın derim C sınıfı alın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İsterseniz yüzde olarakta hesaplayıp paylaşın burda.3 sene passata 3 sene de cc'ye bindim bir kere sorun çıkarmadı.Tamam sorunsuz bir şanzıman değil ama abartıp insanları yanlış yönlendirmeyin

• Pug 208 makyajlı yeni mat boya ile çok iyi bir seçim olur.

• quote:

+999....9

• Şanzımana kendi ağzınla sorunlu diyorsun,(zaten sorunsuz diyemezsin vw nin kendisi sorunlu diyor buna)sonra istatistik çıkaracam diyorsun,ondan sonra şu kadar sene şuna buna bindim diyorsun.Sana basit bir soru sorayım,bir malı sorunlu olduğunu bile bile almak nedir?
    Kerizlenmektir.
    Adam arabayı aldı,belki senin gibi garantisi bitmeden birine itelemeyi düşünmüyor?
    Belki uzun süre sorunsuz sıkıntısız binmek istiyor?
    Garantisi bitti arabanın,dsg si patladı.Koydular önüne 5 10 bin lira faturayı.Bir de tehdit belgesi imzalattılar paylaşmayacan bunu bir yerde diye(bu yaşanmış olaydır kaydı var forumda).
    O zaman ne diyeceksin sen bu kardeşimize?
    a)abartıyon
    b)Masrafını ben karşılarım
    c) garantisi bitmeden iteleyeydin ahuahuahauhauh
    Onun için güzel kardeşim,sen ve bu sorunlu malı millete tavsiye edenler mümkünse bizim aklımızla alay etmesinler.Para kolay kazanılmıyor.dışarda 10 yıl garanti verilirken,bu memlekette 2+2 rezilliği devam ettiği sürece,bizim insanımıza bu arızalı şanzıman 5 10 bin liradan kakalandığı sürece,arabanın sorunu hiç bir şekilde çözülmediği sürece Dsgli araba
    A
    LIN
    MAZ.
    ok?

• eşim binecek zaten uzun yol için c sınıf bir arabamız var, bu sadece istanbul içi kullanılacak. sürmesi ve park etmesi daha kolay olacağı için b sınıfı istiyoruz.
  • leon'un 1.2 tsi dsg çıplak liste fiyatı 62.000, paketlerle 3-5 bin daha artacak. bütçenin baya üstüne çıkıyor. ikinci el almak da istemiyorum, uzun süre kullanacağımız bir araç olacak inşallah.

clio ve c3'ten vazgeçtik, fiesta ve 208'e bakıyoruz şimdilik. öneriler için tşk. poloların da kasası eski ve kaba.

fiesta ve 208'e bakıyoruz. 208 daha ekonomik ama fiesta daha oturaklı ve kaliteli gibi gözüküyor.
  • Dostum b sınıfı ve sıfır araç alicam illaki diyorsan o kadar para verme al bir nissan micra sıfır sağlam pazarlık yap alırken gayet uygun fiyata bulabilirsin hem paran cebinde kalir hem cvt şanzıman var mis gibi binersin 60bin verilip c sınıfı araca binmek tuhaf ama piyasada böyle maalesef

• quote:

Şanzımana kendi ağzınla sorunlu diyorsun,(zaten sorunsuz diyemezsin vw nin kendisi sorunlu diyor buna)sonra istatistik çıkaracam diyorsun,ondan sonra şu kadar sene şuna buna bindim diyorsun.Sana basit bir soru sorayım,bir malı sorunlu olduğunu bile bile almak nedir?
    Kerizlenmektir.
    Adam arabayı aldı,belki senin gibi garantisi bitmeden birine itelemeyi düşünmüyor?
    Belki uzun süre sorunsuz sıkıntısız binmek istiyor?
    Garantisi bitti arabanın,dsg si patladı.Koydular önüne 5 10 bin lira faturayı.Bir de tehdit belgesi imzalattılar paylaşmayacan bunu bir yerde diye(bu yaşanmış olaydır kaydı var forumda).
    O zaman ne diyeceksin sen bu kardeşimize?
    a)abartıyon
    b)Masrafını ben karşılarım
    c) garantisi bitmeden iteleyeydin ahuahuahauhauh
    Onun için güzel kardeşim,sen ve bu sorunlu malı millete tavsiye edenler mümkünse bizim aklımızla alay etmesinler.Para kolay kazanılmıyor.dışarda 10 yıl garanti verilirken,bu memlekette 2+2 rezilliği devam ettiği sürece,bizim insanımıza bu arızalı şanzıman 5 10 bin liradan kakalandığı sürece,arabanın sorunu hiç bir şekilde çözülmediği sürece Dsgli araba
    A
    LIN
    MAZ.
    ok?

Birincisi üslubunu düzelt arkadaşım.İkincisi para verilmedi şirket aracıydı.Üçüncüsü her dsg patlayacak diye bir şey yok hor kullanırsan powershifttte patlar.Son olarak varsa senin dsg ile yaşadığın bi sorun belge koyarak konuş ben de senden özür dileyeyim

• Hocam en Kötü C sınıfı araç her türlü B sınıfı araçtan iyidir . 60.000TL bütçeye 2.el C - D sınıfı bulunur , yazık etmeyin paranıza
  • Ben sorun yaşamadım çünkü o şanzımana para vermedim kardeş.Shadow hocadan Allah razı olsun doğuştaki çalışanı kendi ağzıyla düşürdü.gittim manuel aldım.
    Al sana belge:
     max 60.000 tl bütçe ile sıfır araba (B SINIFI)
    http://forum.donanimhaber.com/m_88154445/tm.htm
    Senin şirketin patlak dsg yi nasıl tamir ettirir orasını bilemem,ki zaten çoğu kiralıktır o araçların.Ama evine araba alacak insana dsg önermek,o adamla ayan beyan alay etmektir.Doğuştaki adam en azından bu kazığı işi ekmeği gereği atıyor,size kimse ekmek vermiyor para vermiyorsa kalkıp insanları bu durumlara düşürmeye hakkınız yok.
    Bir de akıllara ziyan hor kullanırsan falan diye açıklama yapmışsın,dsg arızaları hor kullanmaya bağlı olan arızalar değil.Nemli hava ve sıkışık trafik,onun dışında yokuşlarda doğal olarak gaza basarak şanzımana yük binmesi,ısınmalarda kilitlenme gibi insanları mağdur eden onlarca dsg arızası var.Ve tanıdığım en iyi şoförlerin bile başına geldi bunlar.Ya bilmediğiniz konularda yorum yapmayın,ya da biliyorsanız koyun önümüze belgesini ona göre konuşalım.Ben fabrikanın ve bu şanzımanı satanın ağzıyla konuşuyorum,sizse ben şöyle kullandım ben böyle kullandım falanla konuşuyorsunuz kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SkiP_ -- 10 Eylül 2015; 19:56:20 >

• 60 bine B sınıfı araç almak.
  • quote:

Ben sorun yaşamadım çünkü o şanzımana para vermedim kardeş.Shadow hocadan Allah razı olsun doğuştaki çalışanı kendi ağzıyla düşürdü.gittim manuel aldım.
    Al sana belge:
     max 60.000 tl bütçe ile sıfır araba (B SINIFI)
    http://forum.donanimhaber.com/m_88154445/tm.htm
    Senin şirketin patlak dsg yi nasıl tamir ettirir orasını bilemem,ki zaten çoğu kiralıktır o araçların.Ama evine araba alacak insana dsg önermek,o adamla ayan beyan alay etmektir.Doğuştaki adam en azından bu kazığı işi ekmeği gereği atıyor,size kimse ekmek vermiyor para vermiyorsa kalkıp insanları bu durumlara düşürmeye hakkınız yok.
    Bir de akıllara ziyan hor kullanırsan falan diye açıklama yapmışsın,dsg arızaları hor kullanmaya bağlı olan arızalar değil.Nemli hava ve sıkışık trafik,onun dışında yokuşlarda doğal olarak gaza basarak şanzımana yük binmesi,ısınmalarda kilitlenme gibi insanları mağdur eden onlarca dsg arızası var.Ve tanıdığım en iyi şoförlerin bile başına geldi bunlar.Ya bilmediğiniz konularda yorum yapmayın,ya da biliyorsanız koyun önümüze belgesini ona göre konuşalım.Ben fabrikanın ve bu şanzımanı satanın ağzıyla konuşuyorum,sizse ben şöyle kullandım ben böyle kullandım falanla konuşuyorsunuz kardeşim.

Ben sana sorunumu anlatamadım galiba.Dsgler evet arıza çıkarma konusunda biraz daha hassas kabul ediyorum.Ancak her alınan dsg patlayacak diye bir kaide de yok.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.