Şimdi Ara

Max 600-650 Tl ye Oyun amaclı Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar iyi Forumlar. 7 senelik monitörüm bu gün itibari ile Hakkın Rahmetine Kavuştu Acil bi Mönitör almam lazım bütçem 600-650 tl civarı Oyun amaclı kullanıcam Monitörü Bana tavsiye edebileceğiniz bir kaç ürün varmı?

hemen sunuda belirtmek istiyorum int alma taraftarı değilim Vatan bilgisayar-media markt bana en yakın yerler buralardan tavsiye ederseniz çok çok sevinirim teşekkürler

• samsung s24d300h öneririm. 1 hafta önce aldım. renkleri gerçekten canlı . diğer monitörlerle kıyaslama imkanım olmadı ama benim parlak ekran led tv ye yakın canlı renkleri var. tepki süreside çok iyi 2ms. bf4 ultrada oynadım ghosting yok ve akıcı. ama vatanda ve bimekste yok. ben hepsi buradadan aldım . sorunsuz geldi. hiç ölü piksel yok. Tavsiye ederim. tek bi olumsuz yanı var o da sağa sola , yukarı aşağı döndürme , yükseklik ayarlama imkanı yok . ayak kasaya sabit. ama menüden bakış açına göre görüntüyü ayarlıyabiliyorsun.
    http://www.samsung.com/levant/consumer/computers-peripherals/monitors/led-monitor/LS24D300HS/ZN

• Vatandan baktim s24d300h 5 ms yaziyor bilgi yalnisligi var 2 ms olsaydi bende alirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatanda yanlış yazıyor. samsungun kendi sitesinde 2ms . bide hepsiburadada 2ms yazıyor. yabancı sitelerdede aynı şekilde.
  • Kardes onun nedeni bazi urunler ulkelere gore degisiklik gosteriyor 5ms turkiye icin olan samsungun sitesinde tr sayfadan bakarsan daha faydali olur senin icin hepsiburadadaki saticilar yabanci mensei urun sattiklari icin 2 ms eger aliyorsaniz turkiye saticisindan almayin 2 ms olan urun gayet guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RapSac10 R kullanıcısına yanıt
    Şu ilandaki 120 hz ve 3B özellikli Samsung S23A700D tam bütçene göre.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=103447448&p=1#103447448

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.