Şimdi Ara

Max 6000-6500e kadar oyun pc tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemcisi i7 olup ısınma sorunu olmayan laptop tavsiye edebilir misiniz? Bide hepsiburada vb sitelerden almayı öneriyor musunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 8. nesil i7-8750 işlemcili GL63. Hepsiburada'dan rahatlıkla alabilirsin hocam herhangi bir sorun yaşamazsın.

• gul.dari kullanıcısına yanıt
    Freedos diyo bide hepsiburada gibi yerlerde kurulum için de ayrı ücret vermemiz gerekiyor sanırım

• gkhnzcn7 G kullanıcısına yanıt
    Hocam lütfen freedos u sorun etmeyin. Hatta windowsa 500 tl vermeye gerek yok. 20 tl ye halledersiniz o işi.
  • MitraAOE M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam siz de makineciymissiniz size de sorayım :) autocad solid ve oyun üçlüsünü kaldıracak bi pc önerebilir misiniz?

• gkhnzcn7 G kullanıcısına yanıt
    Mezun olana kadar gtx 850m li bir laptopla bütün solidworks autocad işlerimi halletmiştim.(gtx850m bile fazlaydı) Mezun olduktan sonra ekran kartı yetmemeye başladı. Oynayacağınız oyunlara da bağlı ama bütçe meselesi biraz. Solidworks ve autocad i dert etmeyin. Çok eski sistemlerde de çalışıyor. Öğrenciyseniz 1050Ti li cihazlar sanırım en iyi f/p ürünleri. Lenovo y520, asus fx504 en çok önerilen 2 model. Ben Monster önermiyorum ama bazı arkadaşlar da monster hastası. ( öğrenciyken çok bboş vakit oluyor, umarım sürekli oyun oynamaz solidworks ü yalayıp yutarsınız.) Msi gl veya gv serileri de olabilir bu arada. Ben arkadaşıma Amerika'dan getirttim 1364$'a aldım gp73 kesinlikle öneririm ama Türkiye'de biraz pahalı. 20 Aralık tarihinden sonra fırsatları göreceğiz. 1 hafta daha sabır hocam
    Yok hocam mezunum ben de solidi yeni öğreniyorum ama pcde çok dert olmaz o zaman 1050 Ti ve üstü ekran kartı olanlara yöneleyim o zaman aralığın sonuna kadar almam lazım. Teşekkürler hocam:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2500 TL Oyun Bilgisayarı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başarılar şimdiden :)

6993 TL.

@expressimo hocama sormak da lazım tabi ısınma vs durumunu. Fiyatı fırsat gibi sanıyorum...

Tavsiye etmiyorum kesinlikle!!! 7577 den farksız. Alacaksanız msi alın da parasına değsin. Monster ısınmaz. Render ve oyunda iyi. Tabi turboyu oyunda kullanmaması ile de alakalı bu serinlik. Renderda oyle değil sanırsam kullanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    www.ebrarbilgisayar.com
    Dell G315-FB75D256F161C i7-8750H 16GB 1TB 256GB SSD 4GB GTX1050Ti 15.6 Linux
    https://www.ebrarbilgisayar.com/dell-g3-15-fb75d256f161c-i7-8750h-16gb-1tb-256gb-ssd-4gb-gtx1050ti-156-linux-pmu360713

Bu model hakkında ne düşünüyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HipokampÜs kullanıcısına yanıt
    Eh işte.Ama fx504 daha iyi.

• Selamlar ,

Sizin bütçenizin biraz üstünde ancak fiyat/performans da gerçekten iyi bir ürün.

17'' 144Hz İps panel gerçekten güzel.Ayrıca gitti gidiyor üstünden alırsanız peşin fiyatına taksit imkanı da var.

• İ7-8750H işlemcisi render + autocad + solid için yeterli.

• cyhndnz kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam güzel bilgisayar bu kafama yattı gibi

• Gazozsu G kullanıcısına yanıt
    Monster düşünmüyorum hocam ya ısınamadım pek özellikleri iyiymiş ama

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.