Şimdi Ara

max 6000tl masaustu oyun bilgisayari?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar daha 3-4 saat oncesine kadar laptop almayi dusunuyordum fakat isinmasiydi termal macunuydu bataryasiydi sarjiydi ugrasamayacagim icin masaustu toplamaya karar verdim. islemci ekran karti ram hdd ssd vs markalardan ve ozelliklerinden hic anlamadigim icin direk her seyi sizden bekliyorum. tek sartim ekran kartinin gtx980 olmasi ve islemcinin i7 olmasi. bide ayrica sifirdan pc alacagim icin monitor klavye mouse vs. de dahil 6k verecegim. yardimci olan/olamayan/olmayan herkese simdiden tesekkurler iyi forumlar herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steifmeister -- 9 Haziran 2015; 22:39:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gtx980 - 5820k - 1Tb Hdd - 128Gb Ssd - 8gb Ram[Bkz:Milktar]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 9 Haziran 2015; 23:41:57 >
  • hocam bu sistem beni tahmini ne kadar goturur?

• quote:

Orijinalden alıntı: steifmeister

hocam bu sistem beni tahmini ne kadar goturur?

Belirli aralıklarla ekran kartı değiştirildiği taktirde 10 sene sonra e8500+gtx960'ın şimdiki konumu ile benzer konumda olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 9 Haziran 2015; 23:07:17 >
  • I7 4790k
    Msi Z97 gaming5
    Msi gtx980
    Böyle bir sistem alabilirsin

• Not: İlk tavsiyelerimden, bilenlerin yorumlarını rica edeceğim

Hb'de aoc g2460pqu 1000 tl idi. Mönitör olarakta onu tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metabolism -- 9 Haziran 2015; 23:45:49 >
  • ben pek anlamadigim icin yorum yapamiyorum usta kusruma bakma tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 980 ve 970 arasında fiyat farkına değecek kadar performans farkı yok 970 alıp daha sık yenilemeyi düşünebilirsiniz.
  • steifmeister kullanıcısına yanıt
    monitör http://www.hizlial.com/aoc-24-g2460pqu-1ms-genis-ekran-full-hd-led-monitor/10352492?gclid=CjwKEAjwndqrBRC16IyeqPicp3ASJAB-vB-cUwVtQVSzTwrUCHUmf3xQFmTCRsGgN0uGN4B2jey_NRoC2ezw_wcB

ekipmanlara bütçe bırakıyorum keyfine göre al her ele her fare oturmuyor.Çok pay bırakmadın diyorsan ssd sonra alabilirsin i7 için soğutucu almak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 10 Haziran 2015; 2:49:54 >

• hocam yorumunuz tesekkurler, bir sorum olacak; galax gtx980 ile msi gtx980 arasinda performans olarak cok fark olur mu acaba? bu konularda biraz cahilim kusra bakmayin benim bildigim bir iki marka var (asus, msi, gigabyte) onlarin disinda hicbir markanin urunleri hakkinda bilgim yok da

• Herkes oc ile uğraşmıyor İşlemcinin takoz gelme ihtimali de var oc de yapayım diyorsa 4690K gigabyte gaming 5 alınabilir.

hem ilerde i7 yetmiyor ocli i5 yetiyor olacağını düşünmüyorum.Hatta alıyorsa h97 anakarta kendinden yüksek gelen 4790 K (4.4ghz ) versiyonu da alıp kullanılabilir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.