Şimdi Ara

MAX 650 TL TELEFON TAVSİYESİ YARDIM PLSS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

minimum 4 inç. çift çekirdek 1ghz 1gb ram özelliklerine sahip telefon alacagım.

xperi m desire x GM discovery Lumia serisi vs benzeri telefonları inceledim ama kararsızım.

içinizde teknolojiden çok iyi anlayan arkadaşlar var yardım istiyorum...

Not: s3 mini s2 blackberyy 9790-9900 Lg l7 iphone 3gs vs 4 kullandım.

Magazalarda 50-70 tl fiyat farkı oldugu için internetten almayı düşünüyorum..

Max 650 TL..

• kesinlikle xperia m wp istiyorsan lumia 525 ama flaş ve ön kamera yok 525 te
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freddy.Krueger

kesinlikle xperia m wp istiyorsan lumia 525 ama flaş ve ön kamera yok 525 te
    wp kullanmadım hiç. Xperia m düşünüyorum ama bi yandan Gm discovery kafamı karıstırıyor makul bi fiyata sahip. :(
  • Xperia M diger yandan discoverye para verilmez bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Xperia M diger yandan discoverye para verilmez bence.
    aynı durumda bende kaldım 2.el dusunuyorum secenekler daha fazla oluyor. nexus4,xperia sp,moto g,s3,huawi p6 iyi bir alternatif
  • 2. el mantıklı ama Konya gibi bi yerde 2. el ace bile 300 tl den asagı degil malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qumral42

2. el mantıklı ama Konya gibi bi yerde 2. el ace bile 300 tl den asagı degil malesef.
    hocam sahibinden get sistemli şekilde al sende +50tl fazla vereceksin... Xperia L,M alabilrsn.
  • xperia m bimeks de 550 tl civarı zaten.. suan daha farklı alternatifler arıyorum kullanıcılardan tavsiye istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qumral42 -- 3 Nisan 2014; 16:36:38 >
  • quote:

xperia m bimeks de 550 tl civarı zaten.. suan daha farklı alternatifler arıyorum kullanıcılardan tavsiye istiyorum.
    bende aynı durumdayım sanırım huawei p6,nexus4,xperia sp üçlüsünden birini alcam...
  • Lenovo - Huawei - gigabyte - piranha gibi markaların 500-700 tl arasında 4 çekirdkli telefonları var. Ama ne kadar saglıklı bilgim yok.
  • gmd o fiyat araliginda iyi bir cihaz dusunebilirsin ama ben farkli bir platform debiyecegim dersen 525 veya 625 di heralde 699 dan bqzen.kampanya okuyor 650 ye iniyor
  • limitsizim kullanıcısına yanıt
    lumia 525 569 tl teknosada ama wp kullanmadım hiç. Bana s3 miniyi aratmasını istemiyorum açıkcası :) pişman olmak istemiyorum.

Gmd şarj soketinde skıntılar çikiyormus genel hatalarından tırsıyorum acıkcası .
  • quote:

Orijinalden alıntı: limitsizim

gmd o fiyat araliginda iyi bir cihaz dusunebilirsin ama ben farkli bir platform debiyecegim dersen 525 veya 625 di heralde 699 dan bqzen.kampanya okuyor 650 ye iniyor
    babama huawei P6 aldık cihaz tek kelime ile muazzam. Bakın süper demiyorum muazzam bir cihaz diyorum. Özellikle incelik,hafiflik ve kamera süper. Zaten Huawei'nin kamerasını lensi sony yapmıştır Exmor R sensör koymştur.
  • quote:

lumia 525 569 tl teknosada ama wp kullanmadım hiç. Bana s3 miniyi aratmasını istemiyorum açıkcası :) pişman olmak istemiyorum.

Gmd şarj soketinde skıntılar çikiyormus genel hatalarından tırsıyorum acıkcası .
    s3 miniyi aratmak ve lumia 525 lumia 525 hız bakımından s3 mini değil s3ü bile geçer hiç sıkıntı olmaz birkaç problem var ön kamera olmaması ve marketi sıkıntılı
  • tr-enigma T kullanıcısına yanıt
    wp konusunda pek fikrim yok ama bi arastırcam wp telefonları. teşekkür ederim..
  • 100₺ daha eklersen Moto G güzel. Yoksa Xperia M.
  • quote:

Orijinalden alıntı: General.

100₺ daha eklersen Moto G güzel. Yoksa Xperia M.
    Xperia L o fiyatlara bulunuyor kesinlikle tavsiyemdir.Çok iyi bir sistemi var moto g den daha iyi sony kalitesiyleSatıcıda güvenilir 100 de 100 :()

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/sony-xperia-l-24-ay-garantili-sifir-xperia-z-109721810?mpch=ads&ggap_s=akakce&ggap_m=ocs&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0

• quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

Xperia L o fiyatlara bulunuyor kesinlikle tavsiyemdir.Çok iyi bir sistemi var moto g den daha iyi sony kalitesiyleSatıcıda güvenilir 100 de 100 :()

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/sony-xperia-l-24-ay-garantili-sifir-xperia-z-109721810?mpch=ads&ggap_s=akakce&ggap_m=ocs&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0

Alıntıları Göster
    xperia L magazalarda 700 den asagı degil dostum..

• quote:

xperia L magazalarda 700 den asagı degil dostum..

Alıntıları Göster
    Güncell tavsiyelerinizi bekliyorum..
  • 700 tl moto G
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.