Şimdi Ara

max 65000 tl 2.el araç tavsiyesi istiyorum arkadaşlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

Jetta 2012-2013 TDI/TSI DSG Trendline

dsg
  • acemilik var ve 65.000 lik araç mı bakıyosunuz. Tavsiyem şu öncelikle o kadar kredi çekip borç altına girmeyin. yeni evlenmişsiniz hayırlı olsun. Alın b sınıfı araç dediğiniz yıllarda. 1 yada 2 sene sonra gidip sıfır c sınıfı alın. Hem öğrenmiş olur hem bankayı zengin etmemiş olursunuz. 40.000 tl kredi çekmek mi vuhuuuu. Araba için bide :)) Ya kullanamazsanız kapıda yatarsa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aralar jetta tdi leri yarı fiyatına alabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • magicbass kullanıcısına yanıt
    Varsa iki tane alayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: fetofeto

quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

Hocam volvo alın, çelik kasası sayesinde size pek birşey olmaz, ama vurduğunuz şeye birşey diyemem.

volvo s40 ı çok sevdim de 2. eli sıkıntılı. değiştirmek istediğimde uğraştırır beni.

hiçbir aracın 2.eli sıkıntılı değildir. her aracın alıcısı vardır. mazda, volvo gibi üst segment araçlar önerebilirim. özellikle 2012 dizel otomatik mazda 3 sizi üzmez.. eğer 2. el de hareketli araç düşünüyorsanız: vw, ford, toyota, opel bakmalısınız. ama sağlamlık ve sorunsuzlukta volvo, mazda en az mercedes ve bmw kadar iyidir. şahsen ben bmw önere bilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haven

quote:

Orijinalden alıntı: fetofeto

quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

Hocam volvo alın, çelik kasası sayesinde size pek birşey olmaz, ama vurduğunuz şeye birşey diyemem.

volvo s40 ı çok sevdim de 2. eli sıkıntılı. değiştirmek istediğimde uğraştırır beni.

hiçbir aracın 2.eli sıkıntılı değildir. her aracın alıcısı vardır. mazda, volvo gibi üst segment araçlar önerebilirim. özellikle 2012 dizel otomatik mazda 3 sizi üzmez.. eğer 2. el de hareketli araç düşünüyorsanız: vw, ford, toyota, opel bakmalısınız. ama sağlamlık ve sorunsuzlukta volvo, mazda en az mercedes ve bmw kadar iyidir. şahsen ben bmw önere bilirim.

volvo s40 ve mazda 3 e yöneldim. hem donanım hem güven hem kalite hem ekonomi açısından fazla uygun.

• kararsızlığımı çok uygun fiyat veren mercedes bayisi çözdü.

yeni arabam makyajlı mercedes a180d amg.

şu an için arabadan gayet memnunum. virajlarda araba bana mısın demiyor. şanzıman geçişleri hiç hissettirmiyor. motor ekonomi açısından çok başarılı. iç mekan tatmin edici. hız sabitleyici, limitleyici, park sensörleri, geri görüş kamerası, auto hold, start-stop far sensörü,yağmur sensörü teknolojileri konfor açısından çok iyi. dış görünüm bence çok güzel. farlar açılırken mavi fln oluyor çok güzel bir görüntü oluşuyor. bixenonlar da çok güzel bi görüş alanı sağlıyor.

• fetofeto F kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın, bir de sorması ayıp ilk maaşınız ne kadardı ve nereye atanmıştınız :)
    Özelden mesaj göndererek de cevaplayabilirsiniz buradan yazmak abes kaçarsa :)
    Cevap vermezseniz de canınız sağolsun...
  • Baya(ğı) bi "prestic" kavgası edilmiş, ben de baya bi gülümsedim
    Sadece bir bir örnek, çok tanınan bir LPG markasının tepesindeki adam "tüpü" albea'ya biniyorsa çok da takmamak lazım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.